Rivaldo poskytol rozhovor, v ktorom komentoval aktuálne témy súvisiace s Barcelonou. Brazílčan uviedol, že Leo Messi podľa neho môže hrať na Camp Nou ešte niekoľko rokov.

Messiho odchod

"Messiho život je spojený s Barcelonou a jeho rodina sa cíti v meste veľmi dobre. Vždy budú existovať dôvody, kvôli ktorým bude jeho zotrvanie v klube možné. Leo môže v tejto sezóne predĺžiť zmluvu s Barcelonou. Nikto nevie, či Argentínec nezmení svoj postoj k otázke odchodu z klubu. Možnože ho nový prezident presvedčí, aby hral v Barcelone ešte niekoľko sezón."

Bude Barcelona v tejto sezóne úspešná

"V tejto sezóne sa z pohľadu Blaugranas môže stať všetko. Prišiel nový tréner, majú nového športového riaditeľa a o niekoľko mesiacov sa konajú voľby. Aby som sa vrátil k Messimu, tak som presvedčený, že Argentínčan bude naďalej prezentovať najvyššiu úroveň."

Kto na hrot útoku?

"Barcelona potrebuje nového útočníka. Transfer Memphisa Depay by nemal byť jedinou posilou útočnej línie. Ansu je veľmi talentovaný, ale nemôžeme na neho naložiť tak obrovskú zodpovednosť."

Boj o titul v La Lige

"Zdá sa, že Real Madrid je jasným kandidátom na triumf v lige. Pokiaľ ide o Viniciusa, už čoskoro sa môže stať hviezdou tohto tímu. V uplynulej sezóne sa značne zlepšil, prispel k úspechom mužstva a ukázal svoju hodnotu v dôležitých zápasoch, v ktorých bol rozhodujúci."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-09-11 13:37:12
Mě by zajímalo, kolik má ten jeho blog nebo co to má, sledovanost. Neumím si představit, že si jdu jako moderátor pozvat ho a pak uslyším: obloha je modrá a tráva zelená. Vždy řekne tak jasnou věc bez čehokoliv navíc.
Tady jsem rád, že předkládáte a čím víc článku, tím líp, ale ten zájem světových médií o názor bejvalého hráče, který je legenda, ale už nemá žádnou funkci a živí se takovým vyjádřením je hrozný. Jen můj názor =)
2020-09-11 20:49:54
No mne sa viac ako Vinicius pacil Rodrygo