FC Barcelona reagovala na rozhovor Lea Messiho pre Goal.com, v ktorom potvrdil, že zostáva v klube, no zároveň otvorene kritizoval vedenie Barcelony. O téme hovoril viceprezident klubu pre inštitucionálne záležitosti, Pau Vilanova.

Messiho snaha odísť

"Sme veľmi šťastní, že Messi je s nami a že sa pripojil k tomuto vzrušujúcemu projektu. Je potrebné vziať do úvahy jeho slová a pohľadať riešenia. Presne to robíme s týmto novým, sviežim a vzrušujúcim projektom."

"Všetci v našej profesii mali v určitom momente isté pochybnosti týkajúce sa našej situácie a neskôr, v dôsledku sebareflexie, sme sa rozhodli či zostať alebo odísť. Messi bude v tomto prípade pokračovať v hre v Barcelone, z čoho bude nadšený."

Vzťahy vedenia s Messim

"Dúfame a želáme si, aby prevládal rešpekt a partnerstvo, aby klub fungoval. Samozrejme, že v klube sú ľudia, ktorí s ním hovoria."

Kritika Bartomeua

"Žijeme v demokratickej a slobodnej krajine, ľudia sa môžu vyjadrovať tak ako chcú a existuje pluralita názorov."

Hlasovanie o nedôvere

"Nebojíme sa hlasovania o nedôvere a preto sme prijali také rozhodnutie, aké sme prijali, pri stanovení dátumu pre zhromaždenie socios compromisarios a pre voľby. Pracujeme pre dobro Barcelony, berúc do úvahy aktuálne okolnosti, ktoré sú veľmi znepokojivé z dôvodu situácie s koronavírusom vo svete."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2020-09-12 10:52:46
Opravdu vzrušující projekt ??
2020-09-12 11:13:27
"Projekt" novy bordel so starymi.....