Sjaak Swart, veľmi dobrý priateľ Ronalda Koemana, uviedol, že nový tréner FC Barcelona by rád vo svojom mužstve privítal Mohameda Salaha, hviezdu Liverpoolu. Ďalším hráčom, ktorý sa Koemanovi pozdáva, je Sadio Mane.

Swart, bývalý holandský reprezentant, v rozhovore pre voetbalzone.net povedal: "Viem, že Koeman ho chce a viem, že Salah by tam rád prestúpil." Novinári sa ho následne pýtali na zdroj tejto informácie, no Swart jasne odpovedal: "To vám nemôžem povedať."

Salah a Mane nie sú jedinými hráčmi The Reds, ktorých médiá spájajú s prestupom na Camp Nou. Georginio Wijnaldum má platnú zmluvu len do júna 2021 a s úradujúcim šampiónom Anglicka sa stále nedohodol na predĺžení spolupráce.

Faktom ale zostáva, že prestup Salaha do Barcelony už počas tohto prestupového obdobia je prakticky nemožný. Egypťan má kontrakt s Liverpoolom platný až do roku 2023 a Katalánci nemajú finančné zdroje na takýto obchod. Jediným spôsobom, akým by si vedeli predstaviť zafinancovať príchod Salaha, je predaj Lea Messiho. Reálnejšími možnosťami na posilnenie útoku tak zostávajú Lautaro Martínez a Memphis Depay.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

6 komentáre
2020-09-14 08:26:39
Ako Salah, tak aj Mané sú skvelí futbalisti a bolo by dobré mať aspoň jedného z nich.
2020-09-14 08:31:59
A za čo by klub kúpil čo i len jedného hráča keď nemajú ani na tie ich megalomanské výplaty pomaličky hráčom? Jedine že by barto vrátil všetko čo nakradol a ešte by predal svoje orgány .