ESPN tvrdí, že Barcelona ponúkla Atléticu Madrid na prestup Luisa Suareza aj Ivana Rakitića, ale Diego Simeone nemal záujem ani o jedného z nich.

Atlético Madrid nevyužilo možnosť podpísať do svojich radov ako Ivana Rakitića, tak ani Luisa Suareza. ESPN s odvolaním sa na svoje zdroje z prostredia klubu informuje, že Katalánci ponúkli Atléticu Madrid oboch zmienených hráčov počas tohto prestupového obdobia. Rakitić nakoniec prestúpil do FC Sevilla, čo bola jeho podmienka odchodu z Camp Nou, zatiaľ čo v prípade Suareza sa očakával jeho odchod do Juventusu, ale rokovania uviazli na mŕtvom bode. Obaja sa pritom mohli stretnúť v drese Los Colchoneros, samozrejme za predpokladu, že by ich Diego Simeone chcel mať vo svojom kádri.

Atlético Madrid ponuku Barcelony v každom prípade okamžite zmietlo zo stola. Simeonemu sa nepozdával profil ponúkaných hráčov a klub na druhej strane odmietol pristúpiť na ich platové požiadavky. V prípade Chorváta to nebol problém, pretože odišiel do Seville, ale záležitosť so Suarezom je zamotaná, keďže hráč si podľa posledných správ médií, snaží vynútiť zotrvanie na Camp Nou.

Atlético Madrid okrem toho odmietlo kúpiť aj Rodriga Morena a Daniho Pareja z Valencie. V uplynulej sezóne ich Los Colchoneros pritom mali na svojom prestupovom zozname, ale jeden z nich nakoniec skončil v Leeds United a záložník odišiel do Villarrealu. Valencia má totiž veľké finančné problémy a situáciu zachraňuje práve rozpredajom svojho kádra.

zdroj: sport.es ESPN
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

1 komentár
2020-09-14 13:52:31
a Griezmanna im vrátiť nechcú?