Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Trincão potešil" - debut Portugalčana urobil na Koemana dojem. Na adresu Trincãa počúvame len samé chvály. Hráč ukázal dribling, hĺbkové prihrávky, ktoré rozširovali útočné možnosti Barcelony. Nová úloha a väčšia zodpovednosť De Jonga v jeho kľúčovej sezóne. Barcelona prehrala vo finále basketbalového Superpohára s Realom Madrid. VAR zachránil Emeryho od prvej prehry po návrate do La Ligy. Pogacar straší a Bernal sa vzdával. Vyhral Morbidelli a Dovizioso je lídrom. Bitka na ihrisku - Neymar medzi piatimi vylúčenými po druhej prehre PSG v rade. Mbappé chce odísť z PSG už o rok.

"Suarez - Barça: maximálne napätie" - Barcelona tlačí na Suareza, aby prijal ponuku Juventusu a odišiel z klubu. Útočník nebol povolaný na zápas s Gymnàstic, ale dnes sa objaví na tréningu. Uruguajčan nechce odísť, pokiaľ nedostane celú výplatu za túto sezónu. Proces predaja hráčov, ktorý Bartomeu sľuboval, uviazol ma mŕtvom bode a vyriešiť zostáva mnoho otázok. Jordi Cruyff: "Záležitosť s Messim je varovaním pre všetkých." "Koeman je veľmi pripravený po svojej etape v Holandsku." Mbappe oznámil, že v roku 2021 odíde z PSG. Real vyhral basketbalový Superpohár.

"Guerrero nasleduje Valero" - bežkyňa vyhrala preteky na 800 a 1500 metrov, čo sa nepodarilo nikomu od čias Carme Valero z roku 1976. Získala dve zlaté za 10 minút a bola líderkou skvelých Kataláncov, ktorí získali sedem titulov. Priveľmi nevyrovnaná Barcelona prehrala finále Superpohára s Realom. Ide už o druhé prehrané finále v priebehu týždňa. Mladí hráči zohrajú dôležitú úlohu v projekte Koemana. Pogacar vyhral etapu na Grand Colombier pred Roglićom a Bernal stratil vyše 7 minút. Šialená sezóna - Morbidelli vyhral na Missano a Dovizioso je novým lídrom. Lewis Hamilton s 90. výhrou, tentoraz v pretekoch v mnohými nehodami.

"Čakáme tu na teba," Mbappe povedal PSG, že nepredĺži zmluvu a o rok chce odísť. Real čaká na vývoj situácie a neurobí nič na chrbtom francúzskeho klubu. Kylian má zmluvu do roku 2022. Katar láka Lucasa Vasqueza. Laso posilnil svoju legendu ďalším Superpohárom – na konte má už 20 titulov. Smrtiaci Campazzo sa stal MVP. Real bol stroj a v poslednej štvrtine nič neodpustil. Je to jeho tretí Superpohár v rade. Dnes je v predaji sprievodca denníka Marca futbalovými ligami po celom svete s dôrazom na španielsku ligu. Tello rozdával radosť pri Pellegriniho debute. Emery začal zakopnutím. Valencia otočila stav a je lídrom.

"Mbappe urobil krok" - francúzska hviezda oznámila PSG, že po sezóne odíde. Real presunul jeho prestup na budúce leto. Super majster - Real zdolal Barcelonu a získal Superpohár. Pablo Laso s 20. titulom a Campazzo sa stal MVP. Valencia je prvým lídrom La Ligy. Los Che dvakrát otáčali s Levante a Manu Vallejo strelil 2 góly. Egan Bernal neobháji titul. Kolumbijčan stratil vyše 7 minút. Etapu vyhral Pogacar a Roglić zostáva lídrom. Morbidelli vyhral MotoGP a v šiestich posledných pretekoch sme mali až piatich rôznych víťazov. Hamilton vládol v chaose. Dvakrát sme videli červenú vlajku a preteky nedokončilo až 8 pilotov.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-14 10:41:56
Takze Mbappe o rok do Realu ... pekne sa posilnia ...