Ramos Planes, športový riaditeľ FC Barcelona, bol prítomný na tlačovej konferencii pri príležitosti prezentácie Miralema Pjanića. Planes okrem iného potvrdil, že Vidal je na odchode z klubu.

Pjanić

"Pjanić je hráčom, ktorého Barcelona sledovala veľmi dlho. Má všetky vlastnosti potrebné pre dosiahnutie úspechu. Je hráčom vysokej kvality, ktorý veľmi dobre rozumie tejto hre. Môže nám dať veľa. Sme veľmi spokojní s jeho príchodom. Vitaj v Barcelone, je to tvoj domov, som presvedčený, že klubu prinesieš množstvo radosti."

"Preverujeme posily, ktoré môžeme podpísať. Nie každý môže hrať v tomto klube. Hľadáme posily do útoku, ale musíme rešpektovať hráčov, ktorých máme. Barcelona je veľký stroj a vždy hľadáme tých najlepších."

Planes o Suarezovi

"Do 5. októbra sa môže stať veľa a musíme mať rešpekt voči hráčom nášho tímu."

Planes o Éricovi Garcíovi

"Máme zámer pohľadať hráča, ktorý nám pomôže v obrane. Éric je hráčom, ktorý vyrastal u nás, ktorého príchod zvažujeme, ale to závisí aj od trhu, či ho bude možné získať. Hľadáme talenty a hráčov, ktorí môžu dať veľa klubu."

Planes o Vidalovi

"Chcem využiť príležitosť, aby som poďakoval Vidalovi. Má obrovské srdce a je veľmi oddaný. Bol dôležitý pre mužstvo a preukázal veľa energie."

zdroj: youtube.com
foto: facebook

Diskusia

1 komentár
2020-09-15 14:51:23
Vidal mal odísť aspoň za 10M a nie za trápnych 500 tisíc, toto je akože čo? Z nás si už každý robí prdel, nákupy za 100+M a predaj za pár centov