Jean-Michel Aulas, prezident Olympique Lyon, neverí, že Memphis Depay prestúpi do Barcelony počas tohto letného prestupového obdobia. Josep Maria Bartomeu mu totiž ako prezident Blaugranas uviedol, že Katalánci nemajú financie na prestupy.

Prestup Memphisa Depaya na Camp Nou sa skomplikoval, keďže Barcelona nemá finančné zdroje na nákup nových posíl. Finančná situácia klubu je zlá v dôsledku krízy zapríčinenej pandémiou koronavírusu. V Holandsku pritom médiá uviedli, že transfer je už dohodnutý, no prezident Lyonu je iného názoru.

Jean-Míchel Aulas, prezident Olympique Lyon, na Twitteri uviedol: "Prezident Barcelony mi v nedeľu povedal, že Barcelona veľmi trpí z dôvodu krízy súvisiacej s Covidom a nie je schopná predložiť ponuku za Memphisa Depaya."

Znamená to teda, že Barcelona je na tom skutočne až tak zle, že nemá na prestupy ani 25 miliónov eur alebo ide len o taktiku prezidenta Barcelony ako znížiť prestupovú sumu za Depaya?

zdroj: marca.com sport.es
foto: twitter

Diskusia

10 komentáre
2020-09-16 07:52:56
Najhorší prezident a vedenie klubu snáď horsie ani nebolo.klub je holi bez peňazí a ktovie čo ešte zatajuje tento clovek.
2020-09-16 08:09:56
Mali sa zbaviť hráčov ako Umtiti, Firpo, Pique, Busquets, Roberto, Griezmann, Suaréz. A aj keby ich predali za nejakú menšiu sumu, aj tak by bolo dobré. Títo hráči tu nemajú čo hľadať. Avizovaná revolúcia nikde, Bartomeu, ktorý údajne tvrdil, že ak Messi ostane, tak rezignuje všetkých oklamal a nie sú peniaze na prestupy. Celé zle a s týmto kádrom a touto situáciou v klube nemáme šancu niečo vyhrať.