Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Pjanić: 100% nasadenie" - píše Mundo Deportivo na tému záložníka, ktorý povedal, že "Barcelona je maximum". Bosniak prejavil odhodlanie hrávať v novom klube počas prezentácie na Camp Nou, kde bude obliekať dres s číslom 8. Arturo Vidal je krok od prestupu do Interu. Zverencov Ronalda Koemana dnes čaká druhý test v zápase s Gironou. Na vrchu titulky denník prestavil dizajn nových dresov Barcelony na sezónu 2021/2022. Gareth Bale akceptoval odchod na hosťovanie a Tottenham a Manchester United sú favoritmi na jeho získanie. Dnes sa koná desivé alpské finále Tour de France po stúpaniach na Col de la Loze.

"Druhý test" - Sport informuje, že Koeman využije dnešný prípravný zápas s Gironou na ďalšie testy v mužstve. Pjanić bol predstavený ako nový hráč Barcelony a priznal, že Barcelona je pre neho výzva. Katalánsky denník taktiež predstavil dizajn nových dresov Barcelony na sezónu 2021/2022. Odchod Luisa Suareza do Juventusu je takmer vylúčený a existuje vysoká šanca, že zostane. Dva dni pred koncom lehoty sa iniciátorom návrhu na vyslovenie nedôvery podarilo vyzbierať 12 700 podpisov.

"Budem hrať s mimozemšťanom a chcem si to užiť" - L'Esportiu cituje Pjanića, ktorý vyhlásil, že si nevie predstaviť, aby Messi hral v inom klube a je odhodlaný prekonať traumu z prehry 2:8. Odchod Suareza do Juventusu bol pozastavený, čo spomalilo rokovania vo veci príchodu Memphisa Depaya. Barcelona dnes čelí Girone pol druha týždňa pred začiatkom La Ligy. Xavi Pascual, tréner hádzanárov Barcelony príde o prvý zápas Ligy Majstrov na Ukrajine, pretože jeho syn Alex mal pozitívny test na koronavírus a musel nútene do karantény. Denník píše o termínoch, formáte a kalendári novej Segunda Division B s katalánskou podskupinou. Lennard Kamna vyhral etapu na Tour de France.

"Rokujeme s Tottenhamom, je to miesto, kde Bale chce byť" - Marca predstavila výpoveď Barnetta, agenta Balea, ktorý priznal kontakt s bývalým klubom reprezentanta Walesu. Tottenham si však nevie dovoliť zaplatiť celý plat Balea. Denník informuje, že Benzema strelil v priateľskom zápase s Getafe 4 góly a počas dvoch posledných sezón nastrieľal 57 gólov. "Budem hrať s mimozemšťanom" - povedal Pjanić na tému spoločnej hry s Messim. Nadal sa vracia na kurty po 200 dňovej prestávke a čelí Pablovi Carrenovi.

"Benzema je uvoľnený" - AS píše, že Francúz odohral v priateľskom zápase s Getafe 45 minút a strelil 4 góly. Real rokuje s Tottenhamom a Manchestrom United o odchode Garetha Balea a Sergio Reguilon je krok od prestupu do Tottenhamu. "Vrátim sa tam, kde môžem najviac pomôcť" - povedal Torres, ktorého dokumentárny film bude mať premiéru už v piatok. Pjanić počas svojej prezentácie priznal, že si nevie predstaviť Messiho mimo Barcelonu. Bosniak bude v Barcelone hrávať s číslom 8. Nadal sa dnes vráti k tenisu po 200 dňovej prestávke a v Ríme čelí Pablovi Carrenovi. Kamna sa predviedol v ďalšej etape Tour de France a Egan Bernal klesá ku dnu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-16 08:36:54
Vysílá nějaká tv dnešní zápas?