Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Začiatok je dobrý" - Mundo Deportivo publikuje na titulke slovnú hračku (comienza) s priezviskom Koemana. Tréner dal základnej zostave jasné pokyny a Messi sa stal lídrom nového zaujímavého projektu. Argentínec strelil 2 góly a okrem toho mal veľký podiel na prvom góle. Trincão opäť predribloval súperov a Pedro po sebe zanechal dobrý dojem, ktorý predznamenal jeho skvelú úroveň. Dnes je posledný deň na zbieranie podpisov vo veci vyslovenia nedôvery. Ženská futbalová liga sa začne zápasom Realu Madrid s Barcelonou. Rafael Nadal sa vrátil na kurty veľký víťazstvom po 200 dňovej prestávke. Denník informuje, že Miguel Ángel López kraľuje v Alpách. Kolumbijčan vyhral ďalšiu etapu na Tour de France a v celkovom hodnotení sa dostal už na pódium. Líder celkového poradia Primož Roglić obsadil včera druhé miesto. Hádzanári Barcelony začnú svoje pôsobenie v Lige Majstrov s piatimi absenciami.

"Bravo, Leo!" - Sport píše, že Argentínec strelil 2 z 3. gólov Barcelony v druhom priateľskom zápase v ére Ronalda Koemana. Tréner Barcelony naďalej testoval, aby našiel svoju základnú zostavu a udržal systém 4-2-3-1. Luis Suarez opäť raz chýbal v nominácii, hoci Koeman včera ubezpečil, že ak Uruguajčan nakoniec zostane, bude jedným z členov kádra. Na vrchu titulky: len dva zápasy suspendácie pre Neymara. Layvin Kurzawa dostal stopku na 6 zápasov. Denník informuje, že superman López vyhral kráľovskú etapu a Roglić je čoraz bližšie k triumfu na Tour de France. Nadal sa vrátil na kurty víťazstvom 6:1, 6:1 nad Carrenom.

"Ako vždy" - L'Esportiu je názoru, že Messi vylepšil hru Barcelony a okrem toho informuje, že strelil 2 góly a jeden ďalší vytvoril, čím rozhodol ďalší zápas v príprave. Denník píše o záverečnom šprinte organizátorov návrhu na vyslovenie nedôvery, ktorí majú veľmi blízko k dosiahnutiu minimálneho počtu podpisov. Basketbalisti Barcelony chcú zosadiť z trónu Real Madrid a Juventut predbehnúť Manresu a Andorru. Roglić si posilnil vedúcu pozíciu na Tour de France, keď pridal ďalších 17 sekúnd k náskoku pred Pogačarom počas kráľovskej etapy, ktorú vyhral López. Primera Iberdrola odštartuje zápasmi Realu Madrid s Barcelonou a Espanyolu s Atléticom. Blaz Janc sa stal otcom a taktiež nebude hrať v prvom zápase Barcelony v hádzanárskej Ligy Majstrov.

"Zidane si príde na svoje" - Marca informuje, že Gareth Bale je krok od odchodu z Realu Madrid a Sergio Reguilón prestúpi do Tottenhamu. Real očakáva, že anglický klub na seba prevezme zodpovednosť za plat hráča, no Spurs sú ochotní zaplatiť len 50% mzdy. Na vrchu titulky: Primera Iberdrola odštartuje vo veľkom štýle zápasom Realu Madrid s Barcelonou. "Celý život snívame o zápase ako tento" - denník píše o prvom zápase Granady v európskych pohároch. Messi oslávil 20 rokov v Barcelone dvojicou gólov. Leo zažiaril počas prípravného zápasu, keď hral na pozícii falošného útočníka. "Prežil som to na vlastnej koži, kľúčové je vzdelanie, ktoré dávame deťom," povedal Carlos Kameni na tému rasizmu. Nadal sa vrátil ako keby sa nič nestalo a po 200-dňovej prestávke rozbil Carrena.

"Zbohom Bale" - AS tvrdí, že agent hráča informoval o tom, že prestup do Tottenhamu je takmer uzatvorený. Anglický klub však chce uhradiť len časť hráčovej mzdy. José Mourinho priznal, že Balea chcel podpísať už vtedy, keď bol trénerom Realu. Aj Ruguilón sa stane hráčom Tottenhamu. Real za neho dostane 30 miliónov eur a zabezpečil si aj klauzulu o možnosti spätnej kúpy. "Messi sa vrátil" - denník píše, že Argentínčan zažiaril ako mediapunta a strelil 2 góly vo víťaznom zápase s Gironou. López urobil dojem a Roglić si upevnil vedúce postavenie na Tour de France. Na spodku titulky: Neymar suspendovaný na 2 zápasy, pokračuje vyšetrovanie vo veci Álvara Gonzáleza.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.