Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"20 687" - organizátori návrhu na vyslovenie nedôvery získali požadovaný počet podpisov, ktoré však musia byť ešte schválené. Ak ich počet prekročí 16 520, socios v hlasovaní rozhodnú o tom, či súčasné vedenie zostane alebo bude odvolané. Liverpool zaplatí 30 miliónov eur za Thiaga. Duplantis prekonal rekord Bubku v skoku o žrdi. Landa útočí a poskočil na piate miesto. Cieľom je Dest - Koeman vybral mladého obrancu Ajaxu pre prípad odchodu Semeda.

Sport píše, že Messi má veľkú túžbu odštartovať sezónu, aby mohol opätovne bojovať o všetky trofeje. Uplynulo 20 rokov od príchodu Argentínca do Barcelony. 20 687 podpisov proti Bartomeuovi. Bol dosiahnutý požadovaný počet, aby proces pokračoval. Quique Setién zažaluje Barcelonu za spôsob prepustenia. Oznámil to vo včerajšom vyhlásení.

"20 687" - platforma Mes que una Moció vyzbierala toľko podpisov, ktoré vystavili Bartomeua pred múr. Ak ich konečný počet dosiahne 16 521, zorganizuje sa referendum, v ktorom socios rozhodnú, či Bartomeu bude musieť odísť. Dublet Kwiatkowskeho a Carapaza. Poliak a Ekvádorčan dorazili spoločne do cieľa poslednej alpskej etapy a v celkovej klasifikácii si Roglić udržal náskok pred súpermi. Hádzanári Barcelony začali pôsobenie v Lige Majstrov výhrou. Ian Mackay: "Vsadil som na tento projekt a vyšlo to." Duplantis prekonal svetový rekord v skoku o žrdi na otvorenom štadióne. Laia Raventós: "Chcem si toto nové dobrodružstvo čo najviac užiť."

"Nové výzvy" - kapitáni a kapitánky Realu Madrid zabojujú počas výnimočnej sezóny. Bartomeu pred múrom - bol získaný dostatočný počet hlasov, aby sa zorganizovalo referendum o vyslovení nedôvery. Quique Setién v ostrom vyhlásení oznámil, že zažaluje Barcelonu. Gólové hody Granady v prvom zápase v európskych pohároch. Duplantis so svetovým rekordom v skoku o žrdi.

"Požiar horí" - opozícia vyzbierala 20 687 podpisov a Bartomeu je krok od referenda o jeho odvolaní. Setién sa domáha vyplatenia 4 miliónov eur a oznámil, že tento prípad sa dostane na súd. Suarez úspešne absolvoval test talianskeho jazyka, ale jeho odchod uviazol na mŕtvom bode. Granada výborným spôsobom debutovala v Európskej lige a porazila Teutu. Valdebabas je prasiatko na Mbappého. Akadémia Realu Madrid priniesla počas tohto leta zisk 95 miliónov eur. Duplantis prekonal rekord Bubku a v skoku o žrdi prekonal 6,15m. Ineos si ide po výhru. Kwiatkowski a Carapaz prišli do cieľa spoločne. Landa a Mas si zlepšili postavenie.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.