Lionel Scaloni, tréner národného tímu Argentíny, povolal Lea Messiho na najbližšie kvalifikačné zápasy proti Ekvádoru a Bolívii.

Argentína predstavila prvú nomináciu od začiatku pandémie koronavírusu, ktorá pozastavila futbalový život v Južnej Amerike. V aktuálnej nominácii figuruje aj kapitán FC Barcelona, Lionel Messi. Argentína hrá dôležité kvalifikačné zápasy o postup na Majstrovstvá sveta 2022, ktoré sa konajú v Katare. Domáci zápas s Ekvádorom je na programe 8. októbra a následne 13. októbra sa hrá zápas s Bolíviou na výjazde.

Nominácia Argentíny

Emiliano Martínez, Musso, Marchesín, Foyth, Saravia, Pezzella, Balerdi, Otamendi, Nehuén Pérez, Kannemann, Tagliafico, Acuña, Medina, Paredes, Guido Rodríguez, De Paul, Palacios, Lo Celso, Domínguez, Messi, Dybala, Ocampos, Nicolás González, Mc Allister, Alejandro Gómez, Correa, Alario, Lautaro Martínez, Giovanni Simeone a Pavón. 

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

3 komentáre
2020-09-18 20:29:48
To je super,on bude mať motiváciu trénovať a Barca si odskúša,ako by to bolo,keby odišiel...
Budeme fandiť Argentíne aj Barce bez Messiho.Dúfam,že to vyjde obom a budeme všetci spokojní,samozrejme aj Messi a bude mať zase motiváciu navyše.
2020-09-18 20:32:33
To vážne nenominovali Higuaina, Icardiho, Di Mariu, ani Aguera?! To je snáď vtip nie?! Oni chcú vyhrať MS s takouto zostavou?! No to som zvedavý.