Jürgen Klopp, tréner Liverpoolu, chce vo svojom kádri Ousmane Dembélého, krídelníka FC Barcelona. Anglický klub už kontaktoval predstaviteľov Barcelony, aby preveril možnosť získať francúzskeho útočníka na hosťovanie.

Liverpool chce do novej sezóny posilniť svoju ofenzívu a pozornosť upriamil na Ousmane Dembélého. Klopp má v súčasnosti k dispozícii útočné trio Mane-Salah-Firminho, ale nemecký tréner chce zvýšiť konkurenciu v mužstve s príchodom ďalšieho ofenzívneho hráča. Verí, že hĺbku do kádra môže vniesť práve Dembélé vďaka svojej rýchlosti a zručnostiam. Francúz by bol pre trénera ďalšou možnosťou, ktorú by mohol v zápasoch využiť.

K Liverpoolu sa medzičasom pripojil Thiago, odchovanec La Masie, ktorý do Anglicka prestúpil z Bayernu Mníchov. The Reds majú teraz na muške práve Dembélého. Médiá tvrdia, že Angličania by vyplatili mzdu hráča a Barcelona by získala aj symbolickú čiastku za to, že by svojho krídelníka pustila na ročné hosťovanie. Katalánci na tento návrh Liverpoolu zatiaľ nereagovali, ale je veľmi nepravdepodobné, aby Dembélého pustili na ročné hosťovanie.

Dembélé sa totiž len nedávno zotavil z ťažkého zranenia a pripravuje sa na svoju štvrtú sezónu v klube, ktorá môže byť rozhodujúca, keďže v prechádzajúcich rokoch nedokázal ani zďaleka naplniť svoj potenciál vinou mnohých zranení. Práve zranenia sú jeho najväčším hendikepom a teraz má možnosť predviesť, čo skutočne dokáže. Je však veľmi málo pravdepodobné, aby ho Barcelona niekam predala.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

13 komentáre
airman Premium
2020-09-18 20:55:32
Jedno šťastie že to ako vždy nie je nič oficiálne, takéto ponuky keby chodili tak ozaj Rivalov Cirkus ?
2020-09-18 20:57:36
Tak toto by dokázalo spraviť len vedenie Barcelony na čele s Bartom ...... sakra ?