Mauricio Pochettino poskytol rozhovor pre rádio Cadena COPE, v ktorom komentoval špekulácie o tom, že sa mal stať trénerom FC Barcelona.

Ponuka

"Neponúkli mi možnosť trénovať Barcelonu. S Bartomeuom som sa nestretol. Bol som na večeri s Ramonom Planesom, pretože sa poznáme už roky, od roku 2009, keď som prišiel do Espanyolu. Spolupracovali sme 4 roky, neskôr aj v Tottenhame."

Slová o Barcelone

"Vtedy som bol ironický. Bola to moja prvá tlačová konferencia v Tottenhame a pýtali sa ma na špekulácie o Barcelone. Odpovedal som ironicky a myslím si, že som to prehnal, ale povedal som, čo som povedal. Znie to pekne pre radikálneho fanúšika Espanyolu, ale ja som ho nechcel osloviť. Nemusím však ospravedlňovať žiadne moje výroky, pretože nikto nemôže spochybniť moju lásku k Espanyolu."

Ponuka práce

"Nevolali mi ani z PSG, ani z Juventusu, ani z Interu. Kontaktovali ma z Benfiky a Monaka. Nemám potrebu klamať."

Sen o Reale

"Neviem, či jedného dňa sa stanem trénerom Realu, ale samozrejme, že je to môj sen. Ak to nie je najlepší klub na svete, tak s určitosťou patrí medzi tie najlepšie. Som rovnaký ako ostatní, všetci ho majú na zozname svojich prianí. Keď som prišiel do Southamptonu, Bale práve odišiel. To isté sa stalo v Tottenhame. Teraz Bale odchádza z Realu... "

zdroj: marca.com sport.es
foto: facebook

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.