Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Gamper bez Riquiho" - Barcelona vyhrala trofej, vytvorila si množstvo šancí a ukázala intenzitu, ale gól strelil jedine Griezmann. V poslednom teste zažiaril Coutinho a Pjanić dostal prvé minúty v drese Blaugranas. Koeman nechal Puiga na tribúne a myslí si, že pre záložníka by bolo najlepšie hosťovanie. "Neodstúpime" - Josep Maria Bartomeu je prekvapený množstvom podpisov týkajúcich sa návrhu za vyslovenie nedôvery a zároveň uviedol, že nechce sa verejne hádať s Leom Messim. Víctor Font: "Xavi je základom nášho projektu." Gareth Bale odišiel na hosťovanie do Tottenhamu pred debutom na Anoeta. Neuveriteľná jazda Pogacara, ktorý je virtuálnym lídrom Tour de France.

"Pripravení na La Ligu" - Barcelona v poslednom prípravnom zápase získala Gamper Cup po góle Antoine Griezmanna. Mužstvo sa ukázalo z dobrej strany, vytvorilo si množstvo šancí, ale Edgar Badia bol ako stena. Josep Maria Bartomeu: "Neplánujeme rezignovať." "Nebudem sa hádať s Leom Messim. Musíme sa tešiť z toho, že zostal." Ronald Koeman odporučil Riquimu Puigovi hosťovanie: "Je tu veľká konkurencia a mladí hráči, takí ako on, Aleñá a Pedri potrebujú minúty." Real Madrid debutuje proti Realu Sociedad. Pogacar získal dres lídra Tour de France.

Barcelona vyhrala Gamper Cup a jediný gól strelil Antoine Griezmann. Koeman doprial debut Pjanićovi a hľadal správnu základnú zostavu na premiéru v La Lige. Pogacar získal dres lídra Tour de France. Sabadell začal sezónu víťazstvom nad Rayom Vallecanom. Vinales získal pole position v Misano a prekonal rekord okruhu. Manlleu a Palau sú prvými finalistami ženskej hokejbalovej ligy v Katalánsku. Barcelona odporúča Puigovi hosťovanie. Bartomeu neplánuje podať demisiu.

"Šampión plus Ødegaard" - Real Madrid dnes začína svoju púť za obhajobou španielskeho titulu s Nórom ako jedinou posilou. Pogacar sa zapísal do histórie - 21-ročný Slovinec vyhrá Tour de France po fantastickom závere ako najmladší cyklista od roku 1935. Iago Aspas potopil Valenciu, ktorá bola lídrom po prvom kole. Španielky porazili Andoru 9:0 a sú na prvom miesto v kvalifikačnej skupine na Majstrovstvá Európy 2022. Nadal vypadol vo štvrťfinále s Schwartzmanom. Barcelona vyhrala Gamper Cup - najlepší bol Coutinho a Koeman prestal počítať s Puigom.

"Je čas na majstra!" - Real začína veľký boj v snahe obhájiť titul. Prvý zápas na Anoeta. Novou tvárou Realu je jedine Ødegaard. Bale odchádza na hosťovanie do Tottenhamu, ktorý kúpil aj Reguilóna. Gól Griezmanna rozhodol o víťazstve Barcelony v Gamper Cupe. Koeman povedal Puigovi, aby si pohľadal iný klub. Pogacar sa dnes stane víťazom Tour de France.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-09-20 09:26:50
Koeman ma s tym Puigom riadne nasral, uz len kvoli tomuto by som ho vyhodil.....a ze mladi maju hrat, Busquets, Pjanic sa budu motat, sere si do huby,
2020-09-20 12:27:38
omladenie kadra 31r pjaniča si nechame a 20r puiq ma ist preč bravo bravo bravo