Madridský denník AS venoval pozornosť Leovi Messimu a Ronaldovi Koemanovi. Spolupráca nového trénera s kapitánom Barcelony bude kľúčová pre úspech mužstva v nadchádzajúcom ročníku.

Počas priateľského zápasu Barcelony s Gironou, celý svet obleteli fotografie Messiho ako podáva ruku Koemanovi. Za normálnych okolností by spomínané gesto nič neznamenalo, ale po tom, čo sa v klube stalo, keď sa Messi snažil odísť, je potrebné priznať, že situácia sa trochu upokojila.

Ronald Koeman sa pritom od samotného začiatku pôsobenia v klube správal k Messimu profesionálne a bez zbytočných emócií, na rozdiel od svojho predchodcu Quiqueho Setiéna, ktorý Argentínca chválil v každej vete. Zdá sa, že holandský tréner má v úmysle naďalej považovať Messiho za kľúčovú postavu na ihrisku aj v šatni, ale zároveň chce dať jasne najavo, že on je tréner.

Madridský denník AS sa pýta, či najdôležitejší hráči v šatni Blaugranas prídu o svoje privilégiá po príchode Komeana. Nie je to jednoduché, keď si na svoje postavenie v priebehu tých rokoch zvykli. Messi v každom prípade nie je len bežným hráčom a vzorom, ktorý bol na výslní dlhé roky. Pre Barcelonu budú dobré vzťahy medzi Messim a Koemanom nesmierne dôležité. Katalánci sa totiž v nadchádzajúcej sezóne pokúsia opäť dostať medzi futbalovú elitu.

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

8 komentáre
2020-09-20 10:52:36
S Koemanom sa nikam neposunieme! Jedine tak do druhej ligy
2020-09-20 11:09:14
Skôr mu Leo povie zbohom!!