Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo umiestnilo na titulnú stranu hráčov, ktorí čoskoro môžu opustiť Barcelonu. Klub sa snaží urýchliť ich predaj, aby znížil výdavky na mzdy a mohol kúpiť lacnejších hráčov. Okrem odchodu Semeda, Vidala a Suareza sa rokuje aj o predaji Juniora do Atalanty a Waguého do PAOK Solún. Vidal je už v Miláne a podpíše zmluvu s Interom, ktorá Barcelone prinesie len bonusy. Semedo je blízko k prestupu do Wolves, ktorí zaplatia približne 35 miliónov eur. Barcelona je ochotná zaplatiť časť mzdy Suarezovi, ak ten pristúpi na odchod. Barcelona vidí Ajax ako ideálne miesto pre Puiga na hosťovanie, ale ten nechce odísť. Real remizoval na Anoeta bez gólov a stratil 2 body. Zverenci Zidana dominovali, ale chýbala im iskra. Liverpool pri debute Thiaga knokautoval Chelsea. Maverick Vinales vyhral na Misano. Pogacar bol korunovaný na Elyzejských poliach. Barcelona trpela, ale vyhrala nad Burgosom v prvom ligovom basketbalovom zápase.

"Odchádzajú" - Barcelona urýchlila predaj hráčov a Arturo Vidal prestupuje do Interu Miláno. Včera pristál v Miláne. Wolverhampton je krok od kúpy Semeda za približne 40 miliónov eur. Riqui Puig zostáva. Odchovanec radšej ukáže Koemanovi, že sa mýlil a je pripravený na všetko. Real začal bez gólov. Jasikevičius debutoval výhrou. Španielske treble na GP Talianska. Pogacar superkráľom Tour de France. Získal aj biely dres a zvíťazil aj v horskej klasifikácii.

"Revolúcia je mladá" - svetový šport tlieska Tadejovi Pogacarovi (22 rokov) za triumf na Tour de France. Predznamenáva novú éru cyklistiky. Juventus rezignoval z Luisa Suareza. Vidal je už hráčom Interu a odchod Semeda a Waguého umožní príchod Desta. Real zakopol hneď v prvom kole La Ligy. Dominoval na Anoeta, ale chýbali mu góly. Espanyol získal v zápase s Malorkou doma jeden bod. Katalánske mužstvá s ťažkosťami vyhrali svoje basketbalové zápasy. Vinales odštartuje na GP Katalánska s jednobodovou stratou na lídra. Vyhral prvýkrát po 10 mesiacoch a o titul zabojuje s Doviziosom, Quartararom a Mirom.

Marca píše, že Realu chýbali góly pri ligovom debute s Realom Sociedad. Benzema a 5 'chlapcov' nedostali loptu do siete. Vinicius, Rodrygo či Ødegaard zahrali od prvej minúty a odchovanci Marvin a Sergio Arribas debutovali. Ligový debut Davida Silvu. Real chce Jovića poslať na hosťovanie. Španielske treble na Misano. Maverick Vinales, Joan Mir a Pol Espargaró sa prebojovali na pódium a zabojujú o titul. Pogacar sa zapísal do histórie, získal tri dresy na Tour de France. Vyhral celkovú a horskú klasifikáciu aj dres pre mladého cyklistu. Soldado sa presadil za Granadu, ktorá je lídrom. Betis získal 6 z 6 bodov. Semedo začína revolúciu. Jeho odchod do Wolves umožní Barcelone nakupovať.

"Debut bez iskry" - Zidane poslal klubu odkaz hoci bez gólov. Umožnil debut odchovancom Marvinovi a Arribasovi namiesto nasadenia Jovića či Mayorala. Treble na Misano. Výhra Vinalesa, ktorého na pódiu doplnili Mir a Pol Espargaró. Paríž vzdal hold Pogacarovi. Na Elyzejských poliach vyhral Bennett. Semedo odchádza do Wolverhamptonu a Vidal je už v Miláne.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
Marian Premium
2020-09-21 08:49:19
No penalty, no win.
2020-09-21 09:41:14
V zapasoch ako tento rozhodcovia minuly rok zlomili sezonu pre real