Arturo Vidal je už v Miláne, čo potvrdil aj Inter na svojom oficiálnom účte na Twitteri. Je teda zrejmé, že prestup Čiľana do Talianska je oficiálny a potvrdili to aj Messi so Suarezom, ktorí sa s ním rozlúčili na Instagrame.

Messi na Instagrame uviedol: "Poznal som ťa len z našich zápasov a vždy si mi pripadal ako fenomén, ale neskôr som mal šťastie, že som ťa mohol spoznať aj osobne a prekvapil si ma ešte viac. Počas tých dvoch rokov sme zdieľali mnohé veci a ty si veľmi vynikal, šatni budeš chýbať. Želám ti všetko najlepšie v novej etape v novom klube. Určite sa opäť stretneme," napísal Messi. Vidal na jeho príspevok veľmi rýchlo odpovedal: "Ďakujem, mimozemšťan! Je mu cťou, že som mohol hrať s najlepším v histórii, ďakujem veľmi pekne za tvoje priateľstvo. Už teraz mi chýbate. Čoskoro sa uvidíme."

S Vidalom sa prostredníctvom sociálnych sietí rozlúčil aj Luis Suarez: "Bolo ťažké mať ťa za súpera kvôli tomu, akým si skvelým futbalistom, ale ako spoluhráč a priateľ, po tom, čo som ťa spoznal, si ešte väčší! Je pre mňa cťou hrať s takou hviezdou ako si ty. Želám ti všetko najlepšie v novej etape." Vidal na tento post reagoval: "Ďakujem pekne, bráško. Pistolero, si legenda, hviezda a pre mňa bolo rovnako cťou hrať po boku historického strelca."

zdroj: instagram
foto: instagram

Diskusia

5 komentáre
2020-09-21 11:39:14
Vidal byl dříč, bojovník a srdcař... Co sem ho viděl za ty 2 roky, nebyl zápas který by odhodil, vypustil souboj a nemakal na 100% oceňuji tyto jeho VLASTNOSTI a myslím si že bude dost chybět.. Byl i dost golový..
Za poslední 2 roky byl pro Barcu platnejsi než Rakitic, Busquets a Roberto dohromady
2020-09-21 12:14:43
Chcel som aby Vidal ostal. Pre mna lepsi hrac momentalne ako Busquets. Typ hraca ako bol Gattuso. Tvrdy a nekompromisny ale nie zakerny a vzdy isiel na 100%.