Španielske médiá zhodne tvrdia, že Riqui Puig už prijal rozhodnutia o svojej ďalšej budúcnosti. Záložník odmietol možnosť odchodu na hosťovanie a rozhodol sa zostať v klube.

Dnes popoludní došlo k stretnutiu odchovanca La Masie s predstaviteľmi klubu, na ktorom Puig predstavil svoje konečné rozhodnutie. Ronald Koeman vysvetlil, že najlepším riešením pre mladého hráča by bol odchod na hosťovanie, pretože v Barcelone bude využívať rozostavenie, ktoré pre Puiga nie je veľmi vyhovujúce a v tvrdej konkurencii nebude mať dostatok priestoru na trávniku. Puig mal na stole mnoho ponúk z iných klubov, ale chce zostať v Barcelone, aby presvedčil trénera, že sa mýli. V súčasnosti je formálne hráčom Barcelony B, ale zostal v dynamike prvého tímu.

Vyzerá to tak, že diskusia o budúcnosti mladíka sa skončila veľmi rýchlo, v podstate skôr ako sa vôbec začala. Médiá informovali, že Puiga veľmi zasiahlo rozhodnutie zo strany Koemana, ktoré sa malo úplne líšiť od toho, čo mu komunikoval prezident Bartomeu. Riqui sa však v každom prípade pokúsi získať si dôveru nového trénera prvého tímu.

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

9 komentáre
2020-09-21 22:24:38
??
2020-09-21 22:35:38
Urobil dobre pre klub že sa rozhodol zostať. A ten náš klub si to nezaslúži . Puig si zaslúži podstatne viac a oni mu odporučia hosťovanie.