Katalánsky denník Sport informuje, že Barcelona je veľmi blízko ku kúpe nového pravého obrancu. Má sa ním stať Max Aarons, 20-ročný pravý bek Norwichu.

Barcelone sa s najväčšou pravdepodobnosťou nepodarí podpísať Sergiña Desta, o ktorého má veľký záujem Bayern Mníchov. Ronald Koeman preto požiadal o príchod Maxa Aaronsa, 20-ročného futbalistu Norwichu. Angličan v uplynulej sezóne odohral 36 zápasov v Premier League. Jeho mužstvo vypadlo z prvej ligy a v súčasnosti pôsobí v Championship.

Katalánci sa s Norwichom skontaktovali pred dvoma týždňami a dospeli k dohode o prestupe. Mladík s Barcelonou podpíše zmluvu na 5 rokov. Anglický klub však odmietol prvú ponuku Barcelony - Blaugranas totiž žiadali o hosťovanie s možnosťou kúpy po skončení tejto sezóny. Nakoniec však budú musieť hráča kúpiť hneď teraz. Norwich si svojho zadáka cení na 20 miliónov eur + 10 miliónov na bonusoch.

Koeman sa s Aaronsom stretol počas zápasu Norwichu. Po zápase mladému obrancovi povedal, že jeho hra na neho urobila dojem. V sezóne 2019/2020 žiaden iný pravý bek do 20 rokov neodohral v najlepších ligách viac minút ako Aarons.

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

9 komentáre
2020-09-22 20:55:55
Kolika Angličanům se dařilo v Barce? Ten měl spíš jít do Arsenalu apod. Navíc kvalitativně a věkově mě přijde podobný Emersonovi, tak jestli tohle nejsou další vyhozený prachy. Dest má pěkný driblink, ten by se do Barcy hodil určitě víc.
2020-09-22 20:58:09
Tak potom Semeda nepredávajte! Jeho predaj sa oplatí len za Desta, ale nie tohto Anglana. To je snáď zlý sen. Už by aj boli peniaze, tak prečo neprevýšia ponuku za Desta. Dest je lepší a viac sa k nám hodí. Bayern si ho zvolil radšej ako toho Aaronsa a k tomu oni ani nemajú také problémy s Angličanmi ako my.