Jordi Cruyff v rozhovore pre Cadena SER komentoval odchod Luisa Suareza z Barcelony do Atlética Madrid.

Prestup Suareza

"Prekvapilo ma to, hoci v hĺbke duše vlastne nie celkom... Myslím si, že Barcelona by bola radšej ak by odišiel do Talianska. Nechce, aby jej strieľal góly v lige. Atlético urobili veľmi dobrý prestup. Suarez je mimoriadne motivovaný. Myslím si, že tam môže nastrieľať veľa gólov. Barcelona uviedla, že chce obnoviť káder a v podstate to robí vzhľadom na vek hráčov a z finančných dôvodov."

"Atlético predviedlo skvelú operáciu, možnože v uplynulej sezóne mu chýbali góly a Suarez je rodeným strelcom. Nikdy nebol závislý na svojej rýchlosti, výskoku, vždy mal strelecký inštinkt v pokutovom území a to sa s vekom nevytratí."

Riqui Puig

"Je to hráč, v prípade ktorého sa množstvo ľudí už v minulej sezóne domáhalo, aby hral častejšie. Teraz prišiel nový tréner, ktorý pozná Barcelonu a vie akú majú fanúšikovia radosť pri predstave o akadémii. Takéto rozhodnutie však prijal pre dobro hráča. Ak má Puig talent, je mladý a má aj šťastie, možnože nakoniec bude dobré, že zostal. Koeman nechá hrať tých, ktorí si to zaslúžia."

zdroj: Cadena SER
foto: facebook

Diskusia

9 komentáre
Marian Premium
2020-09-24 11:44:29
Koeman nechá hrať tých, ktorí si to zaslúžia..
Toto sa mi nepozdáva, Jordi. Ak bude hrávať Pjanic, tak si to zaslúži viac ako Puig ? Veď jediný dôvod jeho príchodu bola finančná finta, ktorá vytrhla Bartovi tŕň z päty, aby nebol v mínuse pri uzávierke.
2020-09-24 11:49:00
Nemyslim si ,ze Atletiko udelalo dobry transfer.Suarez jiz davno neni tím zabijakem,jakym byl .Fandil jsem mu i pres tu komedii ,kterou předvaděl ,ale posledni dva roky uz to bylo špatné .A ty posledni dva roky ,si myslim,ze mu velmi pomahal Messi ve strileni golu.Jsem zvedav,jestli se to potvrdi nebo vyvrati ...