Barcelonský obránce Samuel Umtiti dal o sobě po dlouhé době vědět. Na svém instagramovém profilu umístil příspěvek, na kterém ukazuje, jak se i přes přetrvávající problémy s kolenem udržuje ve formě.

Obránce Barcelony Samuel Umtiti sdílel během čtvrtka na svém instagramovém profilu fotku, kterak na sobě ve své domácí posilovně maká. Francouzský zadák se přitom nenachází v plánech trenéra Ronalda Koemana a tak by se brzy rád dozvěděl, kde vlastně bude působit. V současnosti má stále smlouvu do roku 2023 s výkupní klauzulí 500 milionů eur.

Umtiti, jenž do Barcelony přestoupil v létě 2016 z Lyonu za 25 milionů eur, se po rozhodnutí neabsolvovat v roce 2018 operaci problematického kolene ocitl v nemilosti. V poslední době navíc o něm nebyly žádné nové zprávy, fotbal si naposledy zahrál 27. června proti Celtě Vigo. Během léta mu byl diagnostikován Covid-19, což zapříčinilo několikatýdenní odpočinek.

Až do dnes tak o Umtitim nebyly žádné novinky, nicméně jak je vidět, stále se snaží udržet se v kondici.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený Samuel Umtiti (@samumtiti),

zdroj: sport.es, transfermarkt.com, instagram.com
foto: sport.es

Diskusia

2 komentáre
2020-09-25 07:02:19
Nezabudnem aky to bol hrac ked dosiel ku nam.Za Francuzsko sa na majstrovstvach dostal v 2-3 zapase do zakladu a potom nikoho nepustil na stopera,az kym to nevyhrali vsetko.A potom to slo s nim dole vodou,same zranenia a momentalne ma cenu malej zmrzliny?,samozrejme srandujem...mne sa velmi pacil ,no minulu sezonu sa tazko na neho pozeralo.Podla mnasiel cez bolest,lebo ani ten beh nebol taky prirodzeny akoby mal byt...skoda ho
2020-09-25 09:39:46
Priznám sa, že som ho nikdy nemal rád. Mne sa jeho pohyb na ihrisku nikdy nepáčil. To neriešenie kolena tomu nijako nepomohlo. Nikdy nebol hodný Barcelony. Uvidíme ako teraz. Nechcem byť skeptický ale mám pocit že úroveň hry FCB pôjde ešte dolu ale hádam nie až na úroveň hry Umtitiho.