Médiá v Španielsku píšu, že Lautaro Martínez sa opäť stal prestupovým cieľom FC Barcelona. Katalánci sa poslednýkrát v tomto prestupovom období pokúsia získať Lautara Martíneza do svojich radov.

Nadchádza moment pravdy a to po niekoľkomesačných rokovaniach s Interom Miláno. Barcelona doteraz jasne ukázala, že noví hráči neprídu na Camp Nou skôr, než niekoľko hráčov z kádra odíde. V posledných dňoch vedenie klubu splnilo prísľub a klub opustili Rakitić, Vidal, Semedo a už aj Luis Suarez. To umožňuje príchod Lautara Martíneza. Blaugranas len na platoch ušetrili približne 70 miliónov eur, zatiaľ čo transfer Semeda vniesol do klubovej pokladnice 30 miliónov eur.

To znamená, že Barcelona by v súčasnosti mohla mať zdroje aj priestor na príchod veľkej posily. Inter v každom prípade trvá na tom, že cena hráča by sa mala pohybovať na úrovni 100 miliónov eur. Barcelona si je na druhej strane vedomá toho, že ak kúpi Lautara, nezostanú jej zdroje na príchod ďalších posíl. Nutné je ale posilniť pravý kraj obrany.

Barcelona sa napriek tomu pokúsi získať Lautara v poslednom pokuse tohto prestupového obdobia. Ak sa jej podarí dosiahnuť dohodu s Interom, celá záležitosť sa pohne významne dopredu. Ak zo strany Inter dostane zamietavú odpoveď, pokúsi sa získať do mužstva alternatívu a tou je Memphis Depay, ktorého preferuje Ronald Koeman.

Športové riaditeľstvo na post hrotového útočníka sleduje aj iných, menej známych hráčov, ako napríklad Christhiana Stuaniho, ktorý hráva v Girone. Medzičasom klub pracuje na príchode Sergiña Desta ako náhradu za Semeda a taktiež chce kúpiť Érica Garcíu z Manchestru City, ktorý by mal vystužiť stred obrany. Z pohľadu odchodov je nutné predať niekoľkých hráčov na čele so Samuelom Umtitim.

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

10 komentáre
2020-09-25 07:59:46
V dvoch pripravakoch 5 golov.
2020-09-25 08:03:29
skoro 34letýho Stuaniho sledujeme proč?