Monchu je do konca prebiehajúcej sezóne hráčom Girony, kde bude pôsobiť v rámci jednoročného hosťovania. Girona si však zabezpečila možnosť odkúpenia v tom prípade, ak sa jej podarí postúpiť do Primera Division. Záložník sa k celej záležitosti vyjadril pre médiá.

Ponuky

"Zaujímalo sa o mňa niekoľko klubov z Primera Division, ale po rozhovore s Quiquem Carcelom a Franciscom bolo pre mňa jasné, že chcem prestúpiť sem. V našom kádri sú veteráni, ale aj mladí hráči, ktorí sem prišli s hladom po víťazstvách a sú pripravení pomôcť mužstvu."

Prečo Girona

"Girona hrala systémom 4-2-3-1 a ja sa cítim dobre na všetkých troch postoch v strede poľa. V Barcelone B som hrával ako defenzívny alebo krajný záložník, preto sa môžem bez problémov prispôsobiť na akomkoľvek poste v zálohe. Definoval by som sa ako kompletný hráč, ktorý behá od jedného k druhému pokutovému územiu, môže brániť aj útočiť."

Odchod z Barcelony

"Chcem poďakovať Barcelone za všetky tie roky. Teraz som v Girone a môžem dosiahnuť nové ciele. Odchod z tak veľkého klubu je vždy veľmi ťažký, ale bol to dobrý moment a Girona sa ukázala ako dobrá možnosť."

zdroj: L'Esportiu
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-25 19:27:11
Preco, preco, preco...zbavovat sa mladych a Pique a Busquets budu stale tam...