Toni Freixa poskytol rozhovor pre Radio Marca, v ktorom zodpovedal otázky týkajúce sa hlasovania o nedôvere voči Bartomeuovi, budúcoročných voľbách či o situácii Lea Messiho.

Kandidatúra

"Barcelonismo je zmesou vášne a obozretnosti a taktiež katalánskej mentality. Ako prezident Barcelony by som bol hrdý na to, ak by som mohol reprezentovať tieto prednosti."

Hlasovanie o nedôvere

"Zdá sa mi, že platný bude dostatočný počet podpisov a iniciatíva vstúpi do ďalšej fázy. Klub však teraz potrebuje stabilitu, preto som názoru, že hlasovanie o nedôvere nie je dobrý nápad. Barcelone to môže uškodiť."

Tvár nového vedenia

"Dištancoval som sa od toho, že budem pokračovať ako nasledovník súčasného vedenia, pretože už v roku 2015 som kandidoval ako prezident nezávislý od predchádzajúceho vedenia. Vedenie klubu odvádza zlú prácu v posledných rokoch."

Leo Messi

"Je to najlepší hráč v histórii. Musíme ho presvedčiť, aby zostal v Barcelone a zabezpečiť, aby tu bol šťastný. Verím, že najdôležitejšie tváre v klube sa nebudú musieť angažovať politicky. Messi je mimoriadne inteligentný človek a so správnym prostredím vôkol neho mu bude opäť dobre. Pokúsil som sa zabrániť tomu faxu. Ako fanúšik mám veľkú radosť z toho, že Argentínec je naďalej v Barcelone."

Luis Suarez

"Uruguajčan počas rozlúčkovej tlačovej konferencie predniesol krásny prejav a poďakoval sa Barcelone. Ďakujeme mu za to, čo urobil pre Barcelonu."

zdroj: Radio Marca
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.