Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

Mundo Deportivo na svojej titulke píše o nádejnej hre Barcelony. Éra Barcelony sa začala gólovou nádielkou, dobrým futbalom a iným imidžom v porovnaní s nedávnou minulosťou. Fantastický debut Ansu Fatiho, Messiho gól z pokutového kopu a oficiálny debut Trincãa, Pedriho a Pjanića. Dest sa môže už dnes stať hráčom Barcelony. Prvá prehra Bayernu po 9. mesiacoch. Guardiola utrpel najväčšiu prehru, prehral 2:5. Skvelý debut Suareza, strelil dva góly a asistoval. Alaphilippe so zlatom na MS. Quartararo vyhral v Montmeló a je lídrom. Nadal dnes štartuje boj o 13. titul na Roland Garros.

"Ansu lieta" - vysnený debut Barcelony Ronalda Koemana v lige. Fati bol lídrom pri výhre mužstva, strelil 2 góly a vybojoval pokutový kop, ktorý premenil Messi. Sergino Dest dnes oficiálne pricestuje do Barcelony. Dva góly Suarez za sotva 20 minút.

"Ansu prináša radosť" - Barcelona porazila Villarreal vďaka skvelému Fatimu, ktorý rozhodol o výsledku zápasu, strelil 2 góly počas 4. minút. Mužstvo debutovalo presvedčivou hrou proti súperovi, ktorý bol sklamaním a nebol nebezpečný. Barcelona a Ajax dnes uzavrú transfer Sergiña Desta. Quartararo vyhral a je novým lídrom. Alex Rins tretí, Vinales až deviaty. Albert Arenas prišiel o pozíciu lídra v MotoGP. Penya sa nezmohla na nič s oveľa lepším Realom. Basketbalisti Barcelony vyhrali v Bilbau a Baxi prehral s Valenciou. Bottas využil penalizáciu Hamiltona a vyhral v Soči. Alaphilippe je majstrom sveta v cyklistike. Dva góly Raula de Tomasa priniesli Espanyolu výhru v Oviedo. Sabadell opäť prehral zápas v posledných minútach, tentokrát s Mallorcou. Luis Suarez debutoval v drese Atlética s dvojicou gólov pri vysokej výhre nad Granadou.

"Suárez a João uvoľnili Atlético" - skvelý debut Uruguajčana s dvojicou gólov a asistenciou v priebehu 20 minút. Skvelý zápas od Portugalčana, ktorý strelil gól a asistoval. Gól a odkaz Diega Costu: "Umožnil som, aby klub rozhodol o mojej budúcnosti." Revolúcia Barcelony menom Ansu Fati - hráč 'zlikvidoval' Villarreal dvojicou gólov a do siete trafil aj Messi. Real a Zidane sa navzájom dohodli - prestupy nebudú. Mayoral môže odísť v najbližších hodinách. Alaphilippe v dúhovom - získal titul majstra sveta. Alejandro Valverde, najstarší cyklista v pelotóne (40), obsadil 8. miesto.

"Suarez už hryzie" - Uruguajčan sa pripojil k fieste Atlética dvojicou gólov a asistenciou. Skvelý zápas Costu a Joãa Felixa. Ansu Fati nahradil Messiho. Strelil 2 góly a vybojoval pokutový kop. Real podporil Jovića. Hráč odíde len vtedy, ak transfer uspokojí obe strany. Nadal začína s obhajobou titulu. Dnes zahrá s Bielorusom Gerasimovom. Zlý deň pre Španielov - Sainz nedokončil preteky F1, v MotoGP taktiež bez výhry.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-09-28 08:27:11
priznam sa zatial som si extra nevsimal garciu.......ale toto bude zbytocny nakup doslova vyhodene peniaze.......3 banany cez neho.......nizky a co je hlavne pomalsi este ako lenglet , pigue dokopy :DD ...araujo 100x lepsi pozicne, rychlostne, vyskovo, silovo atd !!!!