Tréner Villarrealu nebude mať dobré spomienky na svoj ďalší zápas na Camp Nou. Žltá ponorka včera prehrala 4:0 v zápase s Barcelonou a tréner Emery požiadal fanúšikov o odpustenie.

Prvý polčas

"Nechali sme sa prekabátiť mužstvom, ktoré už počas niekoľkých posledných zápasov trénovalo to isté rozostavenie. Chceli sme mať loptu pri nohe, ale neboli sme presní a boli sme potrestaní. Beriem na seba zodpovednosť za prvých 45 minút. Začali sme dobre, ale na to, aby sme vyhrali, potrebujeme niečo viac. Prosím o prepáčenie za to, čo sa stalo pred prestávkou."

Problémy

"Prvé dva zápasy sme hrali doma s ľahšími súpermi, ktorí nám umožnili hrať naším štýlom, hoci sme si nevypracovali veľa šancí. Dnes sme vedeli, že pretlačiť svoju hru bude riskantné, nepodarilo sa nám to urobiť. Zajtra vstaneme, preanalyzujeme tento zápas a vyvodíme závery, pretože sme zahrali slabo."

Zmeny počas prestávky

"Beriem na seba zodpovednosť za to, ako som sa pripravil mužstvo na tento zápas. Nemali by sme sa pozerať na to, že práve Alcácer a Coquelin boli vystriedaní, išlo jednoducho o zmenu plánu."

Takefusa Kubo

"Take prináša veľa v každom zápase, na pravom krídle sa cíti veľmi slobodne, ale v útoku dokáže hrať na každej pozícii. Vie, kedy ma útočiť a začať akciu. Podľa mňa to robí veľmi dobre."

Chýbajúca efektivita

"V druhom polčase sme mali blízko k streleniu gólu, ale chýbala nám efektivita. V obrane sme zahrali lepšie a dokázali sme sa vyvarovať situáciám, ktoré nám robili problémy v prvej časti zápasu."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.