Porto chce získať Riquiho Puiga do svojich radov na hosťovanie do konca prebiehajúcej sezóny. Informuje portugalský denník Record. V klube sú názoru, že vzhľadom na postoj klubu a Koemana voči Puigovi, je to skvelá príležitosť na získanie tohto stredopoliara.

Koeman Puigovi vysvetlil, že vzhľadom na preferované rozostavenie 4-2-3-1 mu nevie zaručiť dostatok minút na Camp Nou a preto mu odporúča, aby odišiel na hosťovanie, kde sa môže naďalej zlepšovať. Vedenie Porta na čele s trénerom Sergiom Conceiçaom, je názoru, že Puig by bol skvelou posilou pred koncom tohto prestupového obdobia.

Kým Barcelona by bola ochotná rokovať, problémom je hráč, ktorý odmieta odísť z Barcelony. Dal prednosť tomu, aby hrával s rezervou v tretej španielskej lige a zároveň trénoval aj s prvým tímom pod vedením Koemana. Koemanovi totiž chce dokázať, že v tomto prípade sa mýlil.

V Porte by však mohol hrávať aj v Lige Majstrov. Mal by skvelú možnosť naplno prezentovať svoj talent a naďalej sa rozvíjať v ďaleko kvalitnejšej súťaži ako v Segunda División B. Výhodná je aj forma hosťovania, pretože po jeho skončení by sa mohol vrátiť do metropoly Katalánska. Realita je v každom prípade taká, že mladík chce stoj, čo stoj zostať na Camp Nou.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Diskusia

13 komentáre
2020-09-28 16:55:16
riqui potřebuje hrát a vzhledem k tomu že koeman chce hrat 4231 tak se do hry nedostane ttolik jako kdyby se hralo 433 takže by měl hlavne hrat a je jedno jestli v portě nebo barce
2020-09-28 16:56:47
Ak má presedieť celú sezónu na lavičke, tak určite mu viac prospeje, keď bude pravidelne hrať. Ešte k tomu v tak kvalitnom tíme, ako Porto.