Lionel Messi poskytol rozhovor pre katalánsky denník Sport, v ktorom sa ospravedlnil fanúšikom Barcelony a snaží sa optimisticky pozerať na prebiehajúcu sezónu.

"Po toľkých nedorozumeniach by som rád ukončil túto tému. Musíme sa zjednotiť a predpokladať, že to najlepšie je pred nami. Dáme zo seba všetko a našim jediným cieľom bude priniesť radosť, ktorú futbal dáva všetkých ľuďom a fanúšikom, ktorí si to zaslúžia."

"Musíme zabudnúť na rozdiely, hlavne ja beriem na seba svoje chyby, ktoré som urobil, aby Barcelona bola lepšia a silnejšia. Toto je však minulosť, musíme sa zamerať na to, aby sme urobili maximum a dosiahli všetko, čo môžeme dosiahnuť ako tím a fanúšikovia: len vďaka vášni a radosti môžeme dosiahnuť ciele, zjednotení a smerujúci rovnakým smerom."

"Príspevok, v ktorom som sa lúčil so Suarezom? Povedal som len to, čo som cítil v tom okamihu, ktorý pre mňa bol ťažký. Chápem, že sú ľudia, ktorí si myslia, že by som mal byť ticho alebo to nechať tak, tak ako pri mnohých iných príležitostiach, ale v posledných týždňoch mi veľa vecí ublížilo a bol to môj spôsob ako vyjadriť môj názor."

"Ľudia, ktorí ma poznajú, vedia, že nie som schopný hrať inak, než kvôli víťazstvu a že nedokážem nedať zo seba na trávniku maximum. Tak to bolo počas celej mojej kariéry a to sa nezmení. Dnes je moja oddanosť tomuto dresu a erbu úplná, zostáva nezmenená."

"Na záver by som chcel poslať správu socios a fanúšikom, ktorí ma sledujú. Ak ich v akomkoľvek momente rozladilo niečo, čo som povedal alebo urobil, nech nepochybujú o tom, že som to urobil s ohľadom na to najlepšie pre klub."

Staň sa Premium členom ForcaBarca.sk
a podpor tento projekt!

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2020-09-30 12:29:58
Stále dúfam, že neodíde na konci budúcej sezóny. Ak sa do týždňa a niečo spočítajú hlasy, potom odvolajú Barta, budú voľby a nové vedenie už možno v Novembri a plus by sa mužstvu darilo, tak by možno Leo ešte ostal dlhšie a predĺžil. Fakt chcem, aby mal Messi nezabudnuteľnú rozlúčku pred vypredaným Camp Nou, a to sa teraz so zhoršujúcou situáciou vzďaľuje.
2020-09-30 13:00:57
Pekne slova ale mohli prist ovela,ovela skor...