Rivaldo otvorene kritizoval Ousmane Dembélého, o ktorom uviedol, že v klube počas svojho trojročného pôsobenia nepredviedol vôbec nič.

Kritika Dembélého

"Neustále je zranený, na tréningy prichádza neskoro... mal by byť oveľa zodpovednejší. Ak by si svoju prácu robil dobre, ak by hrával pravidelne, mal by všetko právo zostať v Barcelone, ale toto nie je ten prípad. Dembélé neurobil nič, aby sa odvďačil klubu za tú enormnú snahu, aby ho získal."

Barcelona je v komplikovanej situácii

"Pre Barcelonu ide o komplikovanú situáciu, pretože na to, aby ho podpísali, minuli množstvo peňazí. Ale stále sme nevideli ani trochu z toho, čo ukazoval v Borussii Dortmund. Myslím si, že je mimoriadnym hráčom s úžasnými kvalitami, ale ak pôjde naďalej po tejto ceste, ukončí svoju zmluvu bez toho, aby niečo ukázal. Uvidíme, či sa mu podarí presvedčiť Koemana, že je dôležitý, ale to nezávisí od trénera či klubu. To odhodlanie by mal mať Dembélé."

Barcelona oľutuje odchod Suareza bez získania nástupcu

"Barcelona sa mala viac snažiť, aby podpísala útočníka, ktorý by nahradil Suareza, zvlášť ak umožnili odísť hráčovi, ktorý je stále mimoriadny a ktorý má určite kvality na to, aby bol naďalej kľúčový. Som si istý, že Barcelona by mala v mnohých ligách mužstvo, ktoré by bolo ďaleko pred ostatnými tímami v súťaži, ale Suarez bude veľmi chýbať v Lige Majstrov alebo v náročných zápasoch proti Realu Madrid, Atléticu či Sevilli... Ale na lamentovanie je neskoro, pretože prestupový trh je uzavretý."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

10 komentáre
2020-10-12 08:08:30
Všude čtu ze má odejít za nějakých směnných 50-60mega a poté má přijít Depay, mě je z toho špatně nechutný, on musí zůstat !!!!!! Chceto aby mu dali další šanci jako coutinhovi
2020-10-12 08:20:37
Táto Barca a ten pes Rivaldo to sú dve veci na zvracanie.
Keď Dembo odíde, lebo ho vyštvávajú a Barca sa bude trápiť, budete tu vyštvávať Griezmana, Pjaniča, Pedriho, Trincaa, Depaya ktorú hviezdu ešte. Potom si dovolím s úsmevom Vám to tu pripomenúť...