Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"V El Clásicu ma nezastavia" - Pedri zaujal svojim talentom a odvahou. V Barcelone si žije svoj sen. Stredopoliar je spokojný s požiadavkami Koemana a hovorí, že "hrať s Messim je úplne niečo iné." Zároveň varoval, že "Barcelona môže poraziť každého." Hlasovanie o vyslovení nedôvery sa má konať 1. a 2. novembra. Mundo Deportivo predstavilo reportáž o katastrofálnej situácii barov v Barcelone, ktoré sú v blízkosti Camp Nou. Taliansky minister športu obvinil Cristiana z toho, že nedodržal zdravotnícky protokol. Valentino oznámil, že je nakazený koronavírusom. Viera Barcelony jej priniesla výhru nad Panathinaikosom po predĺžení.

"Transfer Depaya" - Barcelona sa dohodla s holandským útočníkom a medzitým bude čakať na zníženie mzdových výdavkov. Klub sa snaží nájsť riešenie v otázke budúcnosti Ousmane Dembélého a prečesáva trh, aby predala Braithwaitea. Pedri: "Hrať v El Clásicu by bolo to najlepšie, čo by sa mi mohlo stať." Griezmann hrá lepšie ako mediapunta a žiada, aby hral na svojej pozícii. Barcelona navrhla hlasovať o návrhu na vyslovenie nedôvery 1. a 2. novembra. Basketbalová Barcelona sa napracovala na výhru po predĺžení.

L'Esportiu píše o omladení kádra Barcelony s príchodom viacerých mladých hráčov, ktorí už získavajú minúty na trávniku. Basketbalisti Barcelony porazili Panathinaikos po predĺžení. Je to ich tretie víťazstvo v štyroch kolách. Zníženie miezd hráčov Barcelony nebude rovnaké pre všetkých a nebude sa týkať nových hráčov. Klub navrhol, aby sa hlasovanie o vyslovení nedôvery konalo 1. a 2. novembra. Francisco: "Bolo nemožné zostaviť mužstvo so stále otvoreným prestupovým obdobím." Množstvo otáznikov v Segunda A kvôli novému formátu hry. Hádzanári Granollers sa vracajú do európskych pohárov. Valentino Rossi má koronavírus a nevycestuje do Aragónska.

"Deschamps vie, na aký post ma poslať a ja to využívam," Griezmann zažiaril vo Francúzsku, keď zahral ako desiatka a odpovedal Koemanovi na jeho riešenie zo zápasu so Sevillou. Deschamps: "Antoine nie je spokojný so svojou situáciou v Barcelone." Carlos Sainz si dnes prevezme Cenu princeznej z Astúrie 2020. Rossi má koronavírus. Zidane využije plán B, nakoľko ho počas 21 dní čaká 7 zápasov. Campano je stále ďaleko od Atlética aj napriek tomu, že Levante znížilo cenu. Quico Catalan: "Začal by som rokovať, ale nie za menej ako 30 miliónov eur." Fanúšikovia sa vrátia na tribúny World Padel Tour v Barcelone.

"Mbappé myslí na Real" - kandidát na prezidenta FC Barcelona, Víctor Font, aj Klopp lákajú Francúza, ale ten chce prestúpiť len do Realu. Najal si prestížnu právnickú kanceláriu so špecializáciou na športové právo. "Cristiano porušil protokol" - taliansky minister športu kritizoval Portugalčana. Rossi s koronavírusom. Nevycestuje do Aragónska a zrejme ani do Teruel. "Messimu museli urobiť niečo vážne," španielsky Luis Suarez sa vyjadril k Messimu a varoval Real: "Pozor na Lautara a Lukaku." Bartomeu bojuje s hlasovaním o vyslovení nedôvery. Podáva správy interným právnikom, aby sa vyhol hlasovaniu.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-10-16 09:27:30
Barto a Griezmann si užívají, že Na Nou Campu nejsou diváci nemá je kdo vypískat. Takový dva idioti.