Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Rozhoduje tréner" - Koeman ukončil debatu o Griezmannovej pozícii, s ktorým hovoril vo štvrtok. Rozhodnutia prijíma Holanďan. Barcelona dnes hrá s Getafe a Messi nastúpi v základnej zostave už pred debutom v Lige Majstrov a týždeň pred El Clásicom. Real bez Ødegaarda, Zidane sa zastal Jovića. Suarez a Costa v strede útoku, možný debut Torreiru v Atléticu. CSD dala zelenú zápasom aj v piatky aj pondelky. Carlos Sainz získal Cenu princeznej z Astúrie.

"Tu vládnem ja" - odkaz Koemana pre Griezmanna. "To ja rozhodujem pre dobro tímu a hráči zo seba musia dať všetko." Barcelonu čakajú 4 zápasy v priebehu 11 dní. Busquets sa zapojil do kampane, ktorá bojuje s rakovinou prsníka u žien. Nová vojna Bartomeua s hráčmi. Barcelona navrhuje hráčom vyplatiť časť miezd neskôr a oni zas poslali klubu fax, v ktorom vyjadrili svoje pobúrenie. Zdanlivo jednoduchý zápas vo Valdebebas.

"Druhý začiatok" - Barcelona sa vracia do La Ligy na ťažkom štadióne po dvojtýždňovej prestávke. Koeman povedal Griezmannovi, že riadi on a pre mužstvo chce to najlepšie. Toni Bou: "Získal som 28 titulov majstra sveta a stále chcem viac." Barcelona sa stretla s katalánskou vládou, aby s ňou diskutovala na tému návratu fanúšikov na Camp Nou a o hlasovaní o vyslovení nedôvery. Sabadell chce získať prvé body v sezóne v zápase s Albacete. Marc Julia využil 6 voľných kopov, ktoré zahrával. Ángel Morales, ktorý bol kedysi zodpovedný za mládežnícky futbal v Espanyole: "Myslím si, že som si svoju prácu za posledných 8 rokov vykonal dobre." Tercera División štartuje v novom formáte, ktorý prináša viacero nových možností.

"Začína sa maratón" - Zidane bude pokračovať v rotácii v zápase s Cadiz len týždeň pred El Clásicom. Koeman odpovedal Griezmannovi: "Vládne tréner." CSD povolilo hrať zápasy v piatky aj pondelky. Začína sa intenzívny kalendár zápasov La Ligy a Ligy Majstrov. Pódium, ktoré mu chýbalo - Carlos Sainz z Cenou princeznej z Astúrie pre šport. "Angažovanosť španielskej kráľovskej rodiny bola pre šport kľúčová," povedal. Segunda B začína v novom formáte s fanúšikmi. V prvej fáze zabojuje 102 klubov.

AS píše o veľkej sobote v La Lige niekoľko dní pred štartom Ligy Majstrov. Lopetegui rotuje v zápase s čoraz lepšou Granadou. Pozitívny výsledok testu na koronavírus v prípade Aida vedie k zvýšenému napätiu v zápase medzi Atléticom a Celtou. Odegaard nezahrá s Cadiz aj v El Clásicu z dôvodu zranenia. Koeman Griezmannovi: "Tu riadim ja." "Sainz je legendárny" - pilot si prevzal Cenu princeznej z Astúrie a získal uznanie kráľa. "Odmalička som sníval o trofejach a tú radosť mám v sebe aj naďalej," povedal. Hráči Barcelony poslali klubu fax, v ktorom oznámili, že nesúhlasia so znížením miezd. Vyššia rada pre šport umožnila hrať zápasy aj piatky a pondelky, hoci zaviedla obmedzenia. Zabijak Sergio Rodríguez - jeho zápas ubil Real, ktorý postupom času hral čoraz horšie.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-10-17 09:21:02
Dnes to zabila Marca svojou titulnou fotkou. Dobre som sa zasmial, Zidana asi odfotili v chulostivej chvilke :)