Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Manita, aby bol možné veriť" - Barcelona Ronalda Koemana hodila fiasko v Lisabone za hlavu vďaka vysokému víťazstvu, ktoré jej prinavrátilo sily pred El Clásicom. Mladíci Ansu a Pedri zažiarili, strelili góly tak ako aj Leo, Cou a Dembélé. Piqué dostal červenú kartu a v Turíne si nezahrá. Dnes padne rozhodnutie na tému hlasovania o nedôvere, v pondelok prebehne zasadnutie vedenia. Predĺžené zmluvy majú Ter Stegen, Piqué, Lenglet a De Jong. Suarez chce pomstu. Luis, teraz už vo farbách Atlética, má šancu pomstiť sa za prehru 2:8. Sevilla neprehrala na Stamford Bridge. Ramos sa šetrí na El Clásico.

"Manita pred El Clásicom" - príjemné vysoké víťazstvo po návrate do Ligy Majstrov. Messi, Ansu, Coutinho, Pedri a Dembélé sa strelecky presadili. Lenglet, De Jong, Piqué a Ter Stegen predĺžili zmluvy s Barcelonou a dohodli sa na odložení istej časti platu na nasledujúce roky. Sevilla začína s cenným bodom. Zidane, bez Ramosa a s mnohými otáznikmi. Náročný debut Atlética proti majstrovi.

"Ľahko sa usmieva" - omladená Barcelona zahrala efektívne a posilnila sebadôveru v prípade mnohých hráčov. Piqué dostal červenú kartu za zbytočný pokutový kop a nezahrá s Juventusom. Ter Stegen, Piqué, Lenglet a De Jong predĺžili zmluvy s Barcelonou a dohodli sa na znížení miezd. Roglić vyhral prvú etapu Vuelty. Almeida má o 2 sekundy viac ako Kelderman na Giro d'Italia a dnes je na programe Madonna de Campiglio. Joventut porazil Veneziu a v Európe zostáva silný. Basketbalisti Barcelony porazili Guipuzcoe v zápase, ktorý bol odložený kvôli koronavírusu. Espanyol chce zabudnúť na prehru vo Vallecas a doma chce vyhrať nad Mirandés. Girona chce získať tretie víťazstvo v rade, tentokrát s Lugo. Sabadell privíta Alcorcón v zápase, ktorý môže byť preložený kvôli koronavírusu.

"Hlad po Lige Majstrov" - Bayern otestuje ofenzívnu silu Atlética. João Felix sa chce predviesť v Európe. Gnabry nebude hrať kvôli pozitívnemu testu na koronavírus. Flick: "Simeonemu sa podarilo vybudovať najlepšiu obranu v Európe." Real bez Ramosa si príliš neverí. Šachťar nemôže rátať až s 8. nakazenými hráčmi. Zidane: "V poslednom čase si zaslúžime kritiku, predovšetkým ja." Hazard sa nevráti do novembrovej reprezentačnej prestávky. Sevilly na Stamford Bridge chýbal len gól. Barcelona dobre začala Ligu Majstrov pred El Clásicom. Uplynulo 20 rokov od návratu Figa na Camp Nou vo farbách Realu. Festival slovinskej cyklistiky - Roglić vyhral etapu na Vuelte a Tratnik na Giro.

"Pod tlakom" - Real začína svoje pôsobenie v Lige Majstrov bez Ramosa a s povinnosťou zlepšiť sa. Šachťar je veľmi oslabený kvôli koronavírusu. Zápas Bayernu s Atléticom je otázny. Gnabry je nakazený a dnes prebehne nové testovanie. Bavorská vláda rozhodne o možnom preložení. Piqué videl červenú kartu a v Turíne si nezahrá. Sevilla získala dôležitý bod v zápase s Chelsea. Roglić vyhral etapu na Vuelte a stal sa jej lídrom. Barcelona predĺžila zmluvy s Piquém, Ter Stegenom, Lengletom a De Jongom.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.