Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Nočná mora pre Clásicom" - Mundo Deportivo píše, že Real začal boje v Lige Majstrov prehrou vo Valdebebas a do polčasu to bolo zahanbujúcich 0:3 pre Šachťar. Zidane využil v druhom polčase svoje hviezdy, ktoré šetril na zápas s Barcelonou, ale nefungovalo to. "Zlatí chlapci" - denník píše, že Ansu Fati a Pedri očarili svojou hrou a gólmi celú Európu a teraz na nich čaká dôležitá úloha v sobotňajšom El Clásicu. Bayern rozpučil Atlético. Na spodku titulky je zmienka aj o dnešných zápasoch Európskej ligy.

"Absurdná Liga Majstrov" - Sport píše, že Real v zápase so Šachťarom inkasoval už v prvom polčase 3 góly a pred El Clásicom predviedol slabý výkon. Pokus o vyrovnanie zo strany Los Blancos zmaril VAR, ktorý anuloval vyrovnávajúci gól. Na vrchu titulky: Ansu a Pedri očarili a Jorge Mendes začína s rokovaniami o predĺžení zmluvy v prípade Fatiho. Denník informuje, že hlasovanie o vyslovení nedôvery sa nebude konať 1. novembra. Atlético v Allianz Aréne inkasovalo 4 góly. Manchester City otočil stav stretnutia v zápase s Portom. Liverpool vyhral nad Ajaxom vďaka vlastnému gólu. Marc Soler vyhral etapu a Primož Roglić zostáva lídrom Vuelta a España.

"Ako motorka" - L'Esportiu poznamenal, že Soler dosiahol na Vuelte najväčšie víťazstvo vo svojej kariére po šialenom zjazde z kopca a pritom splnil aj úlohy pre mužstvo. Vláda komplikuje konanie hlasovania o vyslovení nedôvery. Ministerstvo zdravotníctva nie je proti, ale chce viacero časových období a viac miest na hlasovanie. Barcelona odpovedá, že zorganizovať hlasovanie s týmito podmienkami na 1. a 2. novembra nie je možné. Denník píše, že Šachťar ponížil Real v prvom polčase. Los Blancos prehrali prvú polovicu 3:0 s mužstvom, ktoré malo len 13 dostupných hráčov. Zápas nakoniec skončil výsledkom 2:3. Espanyol poľahky vyhral nad Mirandés 2:0 a zostáva na čele Segunda División. Girona zaplatila vysokú cenu za vylúčenie Lunu a s Lugom prehrala 3:0. Nikola Mirotić je krok od návratu a mohol by zahrať proti Realu Madrid.

"Každým dňom horšie" - Marca píše, že Real je vo fáze voľného pádu a v sobotu čelí Barcelone. Ďalšia smiešna prvá polovica Los Blancos a reakcia v druhom polčase, ktoré nepriniesla ovocie. Zidane priznal svoju vinu, ale zdôraznil, že je možné to napraviť. Na vrchu titulky: valec Bayernu nedal Atléticu žiadnu šancu. Denník píše o napätí v Barcelone kvôli znižovaniu miezd, pretože stanovisko vedenia a hráčov je rozdielne. Španielske kluby začínajú svoje pôsobenie v Európskej lige. Soler ukončil suchoty španielskych cyklistov na veľkých pretekoch a po 413-dňovej prestávke vyhral etapu.

"Hanba" - AS informuje, že Real prehral s náhradníkmi Šachťaru po strašnom prvom polčase. "Som zodpovedný. Hráči na trávniku potrebujú riešenia" - uviedol Zidane. Sila európskeho majstra a špičkový výkon Comana rozpučili neefektívne Atlético. Denník píše, že Griezmann môže v El Clásicu zasadnúť len na lavičku. Francúz strelil len 2 góly v 22. zápasoch. Soler vyhral svoju prvý etapu po skvelom výkone. Ben O'Connor bol najlepší na Giro d'Italia. Celkovú klasifikáciu vedie João Almeida.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-10-22 08:35:33
Překvapuje mě, že používají stejnou fotku, max ji víc přiblíží. Když pak člověk jde do stánků pro noviny, je tam vlastně "stejné" zboží všude.
2020-10-22 09:44:25
to nieje španielska liga aby sa body získavali v nadstavenom čase za pomoci rozhodcov a VARu....