Pjanić poskytol rozhovor pre klubové médiá FC Barcelona pred svojim prvým El Clásicom. Stredopoliar sa na zápas veľmi teší.

"Hrať v El Clásicu je niečo, o čom všetci snívame. Je to najväčší futbalový zápas, najlepší v histórii. Veľmi sa teším, že mám šancu hrať. Dúfam, že vyhráme."

"Vždy som sledoval El Clásico v televízii, bolo to veľkolepé. Spomínam si najmä na 5:0 na Camp Nou z roku 2011. Bolo skvelé sledovať hru Barcelony. Aj 6:2 na Bernabéu je niečo výnimočné, pretože hrať na výjazde nie je nikdy jednoduché."

"Ja som hral v derby Ríma s Laziom, v Ríme je to niečo úžasné. Rivalita je ohromná. Rovnaké je to v derby Talianska, v zápase Juventusu s Interom. Hrával som v mnohých dôležitých zápasoch, teraz som zvedavý na to, aké je to v El Clásicu. Najdôležitejšie je vyhrať."

"Keď som mal 19 rokov, hral som proti veľkému Realu. Na Bernabéu som strelil dôležitý gól a vyradili sme Real. Dúfam, že teraz budem mať ďalšiu šancu, aby som vsietil gól tomuto súperovi. Real je ťažký protivník a my sa musíme zlepšiť a poraziť ho."

"Hráme každých pár dní, pre nás je to normálne. Medzi zápasom Ligy majstrov a El Clásicom sú štyri dni, pre nás to nie je problém. Máme dostatok času na odpočinok a prípravu. Máme dostatočne veľa hráčov. Sme nadšení. Vieme, ako dôležité je El Clásico, nielen pre nás, ale aj pre fanúšikov. Dúfam, že fanúšikovia sa čoskoro vrátia na štadióny. Potrebujeme ich. Teraz to však nie je možné, takže musíme byť trpezliví."

zdroj: fcbarcelona.com
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
airman Premium
2020-10-23 19:25:45
Dufam ze si ho uzije v klude z lavicky, pripadne tribuny ?
2020-10-23 19:49:06
Môže aj pri televízore ???