Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Koeman vybuchol!" - tréner hovorí dosť a obvinil rozhodcu z prehry v El Clásicu: "Situácia Lengleta s Ramosom nebol pokutový kop." "Prečo VAR funguje len proti Barcelone? Nezasiahol pri penalte so Sevillou na Messiho ani pri dvoch červených kartách pre Getafe." Pokutový kop nariadený po zásahu VAR prišiel v momente, v ktorom Barcelona hrala najlepšie. VAR rozhodcovi ukázal len zábery ako Lenglet chytil Ramosa za dres, ale nie predchádzajúce sotenie Lengleta zo strany Ramosa. V zápase so Sevillou Diego Carlos fauloval Lea Messiho, rozhodca faul nevidel a VAR ho na to neupozornil, aby situáciu napravil. Prísny pokutový kop po situácii De Jonga bol nariadený rozhodcom a VAR ho potvrdil. Keď však Nyom trafil lakťom Messiho, rozhodca neukázal ani žltú kartu a VAR taktiež neopravil chybný výrok rozhodcu. Llorente a Suarez zachránili Atlético. Falošný poplach v Segunda: je možné hrať po troch falošne pozitívnych testoch na koronavírus. West Ham ešte viac potopil City. Hindley a Geoghegan sú na tom rovnako pred časovkou na Giro.

"Krádež v El Clásicu" - Martínez Munuera zabezpečil výhru pre Real po tom, čo Realu odpískal pokutový kop po filmovaní od Ramosa v pokutovom území. Akcia zmenila zápas, v ktorom dominovala Barcelona. Tá reagovala na úvodný gól Valverdeho vďaka presnému zásahu od Fatiho. Koeman vybuchol: "Prečo VAR pracuje iba proti nám?" Výhra Atlética po ďalšom góle od Suareza. Tretie zakopnutie Pepa Guardiolu v piatich kolách. Nakagami ukončil zlú sériu Japonska a získal pole position.

"Bez fanúšikov, ale s VAR" - Real vyhral prvé El Clásico pred prázdnymi tribúnami a rozhodol kontroverzný pokutový kop, po ktorom Barcelona nedokázala zareagovať aj napriek tomu, že odohrala dobrý prvý polčas. Koeman: "Odohrali sme 5 kôl, ale VAR zasahoval len proti nám." Barcelona na začiatok ligy rugby porazila Santboianu. Hindley a Geoghegan spoločne vedú na Giro pred časovkou. Peyna vyhrala po trojbodovom hode v poslednej sekunde a Baxi rozbilo Betis. Girona získala veľmi dôležité víťazstvo v Castellone. Espanyol nemá žiadny pozitívny prípad na koronavírus a dnes vycestuje na Tenerife. Sabadell chce získať prvé body na ťažkom teréne v Zaragoze.

Marca píše o tom, Real v zápase s Barcelonou ukázal, kto je tu pánom. Zverenci Zidana nepokračovali v kríze a tú prenechali Barcelone. O výsledku rozhodol pokutový kop, ktorý nariadil VAR. Lenglet totiž potiahol Ramosa za dres. O čerešničku na torte sa postaral Modrić krásnym gólom v 90. minúte. Koeman: "VAR sa objaví len vtedy, keď hrá Barcelona." Pekný gól Llorenteho, Luis Suarez vedie klasifikáciu Pichichi.

"Real sa vždy vráti" - Los Blancos sa odrazili od dna a na Camp Nou ukázali, kto tu riadi. Pokutový kop na Ramosa, ktorý nariadil VAR, pobúril Barcelonu: "VAR sa objavuje len proti nám." Zidane: "Je to triumf mužstva, odohrali sme perfektný zápas." Atlético lieči rany. Llorente a Suarez likvidujú Betis. Honda je späť s Nakagamim. Rins odštartuje z tretieho miesta a Mir z 12. Hamilton chce prekonať rekord - v súčasnosti má rovnaký počet výhier ako Schumacher. Hindley a Tao bojujú o výhru na Giro. Šou Wellensa na Vuelte. Dnes Formigal.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
AndreasGerardi Premium
2020-10-25 08:37:50
Veľmi výstižne od madridských denníkov. Real ukázal, kto ,, to,, riadi. Ak by neprišla penalta, Real bol zrelý na uterák.
2020-10-25 13:14:35
ADMINI DAKUJEME ZE TOLERUJETE MADRIDISTU MENOM peacemaker! MADRIDSKE PROVOKACIE ZLEPSUJU KVALITU TEJTO STRANKY! Verim ze ste pochopili ironiu