Madridský denník AS tvrdí, že Ronald Koeman a Lionel Messi sú najväčšími porazenými včerajšieho El Clásica. Holanďan zle čítal dianie na ihrisku a Argentínčan nestrelil gól Realu v šiestom zápase v rade.

Ešte pred začiatkom včerajšieho stretnutia bol Koeman chválený zo všetkých strán za odvážnu základnú jedenástku, ktorá sa mala postaviť Realu. Holandský tréner posadil Griezmanna na lavičku, keďže Francúz v poslednom období nemá dobrú formu. Do základu sa tak pozreli mladíci ako Ansu Fati, Pedri či Sergiño Dest. Ukázalo sa však, trénerovi plán nevyšiel. Koeman chcel, aby Barcelona mala loptu na kopačkách, ale Pedri a Coutinho nehrali na svojej obvyklej pozícii. Barcelona v prvom polčase dokázala vyrovnať stav stretnutia na 1:1, ale jej ďalšiu snahu prekazil pokutový kop. Koeman následne až priveľmi dlho čakal so striedaniami, pretože od hráčov na trávniku chcel vidieť reakciu. Tá však neprišla. Ani od striedajúcich hráčov.

Ani Messi včera v druhom polčase nezahral dobre, čo išlo ruka v ruke s tým, že Koeman otáľal so zmenami. Argentínčan čoraz častejšie v zápasoch nedokáže podať výkon, na aký sme v jeho prípadoch boli zvyknutí. V zápase s Realom mal prsty vo vyrovnávajúcej akcii na 1:1 a potom sám nepremenil veľkú šancu, keď sa ocitol zoči-voči Courtoisovi. AS zdôrazňuje, že Messi je stále vynikajúcim futbalistom, ktorý má mimoriadny talent, ale ak vezmeme do úvahy jeho status a plat, v posledných El Clásico toho neukázal veľa.

zdroj: as.com
foto: as.com

Diskusia

11 komentáre
2020-10-25 21:55:44
Konšpiračná teória na dnes: Koeman dal na krídla hráčov, ktorí na to nie sú najvhodnejší, a Fatiho mimo svojho prirodzeného postu, aby mal zámienku postaviť Griezmanna. Zostava vyzerala pekne iba, keď človek nevidel rozmiestnenie.
kluc Premium
2020-10-25 21:57:23
Messi tú šancu čo mal mohol prihrať Coutinhovi a ten by dával do prazdnej...škoda chcel sa chytiť