Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Nespravodlivý VAR" - od konca poslednej sezóny sa výrazne zvýšil počet rozhodnutí v prospech Realu Madrid. Naopak, v prípade Barcelony, kontroverzné rozhodnutia vyšli v jej neprospech. Coutinho sa zranil a proti Juventusu si nezahrá. Dnes sa koná rozhodujúce zasadnutie vedenia. Klub požiadal Generalitat o potvrdenie, či je potrebné hlasovať 1. a 2. novembra. Ak to tak bude, vedenie môže rozhodnúť o svojom odstúpení. Hazard sa vráti na zápas s Borussiou. Real Sociedad vysoko vyhral nad Huescou a zostáva lídrom. Geoghean Hart vyhral Giro po finálovej časovke. Ion Izagirre vyhral náročnú etapu na Vuelte a Carapaz sa stal lídrom. Morbidelli vyhral preteky MotoGP a Mir zvýšil svoj náskok. Španielska vláda vyhlásila ďalší núdzový stav.

"Je to zanietený madridista" - susedia v Benidorme, odkiaľ pochádza Martínez Munuera, prezradili, že rozhodca je veľkým fanúšikom Realu. Jeho otec Juan Ramón založil fanklub Realu Madrid, Los Amigos. Barcelona podala sťažnosť Rubialesovi kvôli kontroverznému rozhodovaniu. Juventus zakopol pred zápasom s Barcelonou. Mir navýšil svoj náskok v klasifikácii len tri preteky pred koncom. Hamilton predbehol Schumachera v počte víťazstiev vo Formule 1.

L'Esportiu dnes píše, že Barcelona po veľmi dobrom začiatku potom získala len jeden bod v troch zápasoch. Bez ohľadu na polemiku súvisiacu so systémom VAR, mužstvu chýbajú góly Lea Messiho a Griezmanna. Mužstvo zároveň nedokáže reagovať na dianie na ihrisku či z lavičky. Hamilton vyhral a získal 92. víťazstvo vo Formule 1, čím predbehol Schumachera. Morbidelli vyhral pred Rinsom a Mir zvýšil náskok v celkovej klasifikácii. Espanyol remizoval na Tenerife a udržal si pozíciu lídra. Mirotić sa vrátil a Barcelona porazila Andorru. Sabadell získal v zápase so Zaragozou prvý bod v sezóne. Anna Godoy skončila na druhom mieste v triatlone v Barcelone. Tao Geoghean Hart vyhral Giro d'Italia. Vo finálovej časovke bol o 39 sekúnd lepší od Hindleya. Richard Carapaz je novým lídrom Vuelty a Soler s De la Cruzom sú v prvej desiatke.

"Takto došlo k zlepšeniu formy Realu Madrid" - dôvera klubu a Zidane sa pričinili o to, že mužstvo začalo hrať lepšie. Tréner je víťazom El Clásica aj podľa fanúšikov. Hazard bol povolaný na 'finále' s Borussiou. Projekt Koemana už vzbudzuje pochybnosti. Trojitá pozícia lídra posilnila Atlético. Atlético je zatiaľ jediným neporazeným tímom, vedie aj klasifikáciu Pichichi a Zamora. Mir na pódiu a je blízko titulu. Hamilton prekonal rekord Schumachera. Tao vyhral v Miláne o 39 sekúnd.

"100 dôvodov, prečo predĺžiť zmluvu s Ramosom" - kapitán v Reale nastrieľal už 100 gólov a je najčastejšie rozhodujúcim hráčom. Zmluva obrancovi končí po tejto sezóne a on chce podpísať novú na 2 roky, zatiaľ čo klub mu ponúka predĺženie o rok. Barcelona je pobúrená z VAR. Hazard je na zozname povolaných na súboj s Borussiou. Ion Izagirre ovládol Formigal. Roglić zlyhal v Pyrenejach a Carapaz je novým lídrom Vuelty. Tao uzavrel skvelú sériu Ineos. Brat vyhral Giro, keď v časovke porazil Hindley o 39 sekúnd. Hamilton zostáva sám na tróne. Pilot vyhral 92. preteky a Sainz bol šiesty. Morbidelli vyhráva, Mir navýšil náskok. Pred druhým jazdcom má náskok už 14 bodov a získať je možných ešte 75.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-10-26 08:54:07
To vážne šli novinári Sportu za susedmi rozhodcu Munuera, aby zistili, či náhodou nie je fanúšik RM ? Omg :D Čo sa tak radšej venovať chybám Koemana, ktoré spravil počas Clásica ?