Počas leta sa hovorilo o tom, že Samuel Umtiti by mohol opustiť katalánsky klub a vrátiť sa do Olympique Lyon. Nakoniec však zostal na Camp Nou, no v tejto sezóne sme obrancu na trávniku ešte nevideli. Umtiti pre francúzske médiá v každom prípade priznal, že z metropoly Katalánska sa nechystá odísť.

"Nevidím sa v inom klube ako Barcelona. V rozhovore s každým som sa k tejto téme vyjadril veľmi jasne. Lyon je môj klub, moje mesto. Tento tím mi dal príležitosť hrať v Európe, v Barcelone a v reprezentácii. Počas leta sme boli v kontakte, ale nikdy tam nebolo nič konkrétne."

"Posledné dva roky boli najhoršie v mojej kariére. Nikdy som nepracoval tak tvrdo. Musím si vynahradiť čas, ktorý som stratil. Počas leta sa stalo veľa v klube, ale aj u mňa. Cítil som sa divne, keď som čítal, že Messi chce odísť, ale má svoje dôvody. Neviem si predstaviť Barcelonu bez Lea."

zdroj: sport.es
foto: fcbarcelona.com

Diskusia

10 komentáre
2020-10-26 10:56:31
no pekne dalšia pijavica na scene !!!!
2020-10-26 10:58:55
Možno má niektorí ukameňujú, ale herne sa mi vždy páčil viac ako Lenglet. Škoda, tých zranení! :(
Ale herne bol vždy skvelý, keď bol zdravý, mal perfektnú rozohrávku, pozične zahral dobre, mal som pri ňom menšie obavy, ako mám teraz pri Lengletovi.
Podľa mňa je Umtiti skvelý hráč. To, že sa mu nepodarilo dostať sa do formy po zranení sa stáva, ale osobne sa mi páči viac. ?