FC Barcelona vycestovala do Turína s veľkými problémami v defenzíve. Ronald Koeman má na zápas s Juventusom k dispozícii len dvoch stopérov. Problémy v obrane má v každom prípade aj Juventus.

Barcelona už zverejnila nomináciu na zajtrajší zápas Ligy Majstrov proti Juventusu Turín. Koeman má zo stopérov k dispozícii len Lengleta s Araujom. Piqué nemôže hrať kvôli červenej karte zo zápasu s Ferencvárosom, zatiaľ čo Samuel Umtiti je stále zranený. Okrem toho sa zranil aj stopér Barcelony B. Oscar Mingueza bude pauzovať približne 2 týždne. Barcelona sa zároveň nemôže spoľahnúť na Santiaga Ramosa Minga či Igora, pretože nespĺňajú požiadavky UEFA, aby mohli hrať. V prípade ďalších problémov v obrane musí Koeman improvizovať - do stredu defenzívy môže poslať Sergia Busquetsa alebo Frenkie de Jonga.

Veľké problémy v obrane má aj Juventus Turín a o to väčšie, pretože Pirlo zvyčajne hráva na troch stopérov. Tréner Starej Dámy bude musieť improvizovať. Viac o téme sa môžete dočítať v tomto článku. Už dnes je v každom prípade jasné, že ako Barcelona, tak aj Juventus sa v zajtrajšom zápase ukážu s oslabenou defenzívou, čo môže nahrávať útokom oboch mužstiev.

zdroj: as.com sport.es
foto: marca.com

Diskusia

4 komentáre
2020-10-27 15:21:33
My hrajeme s oslabenou defenzivou celou sezonu...
2020-10-27 15:23:42
To je nejaka novinka 2-3 roky urcite!