Španielsko vo včerajšom zápase Ligy Národov nedalo šancu výberu Nemecka a rozbilo ho výsledkom 6:0. Ide o najhoršiu prehru Nemecka v oficiálnom zápase v histórii. Luis Enrique ako tréner La Roja bol na tlačovej konferencii po výhre pochopiteľne spokojný.

Dojmy po zápase

"Radosť a nadšenie. Hráčov to len posilní. Sme späť na ceste za víťazstvom. Teraz je čas na to, aby sme si vychutnali tento moment. Cítili sme, že tam nebol ani jeden zápas, v ktorom by sme si nezaslúžili vyhrať. Strelili sme 13 gólov a inkasovali 3 - také sú čísla. V skupinovej fáze sme si zaslúžili viac."

Kritika tímu

"Vieme, v akej krajine sa nachádzame. Akceptujeme kritiku. Veľa z nej však ignorujeme. Pokiaľ ide o nedostatok nastrieľaných gólov, nikdy nebudeme ani tak dobrí ani tak zlí. Nemyslím si, že táto kritika bola oprávnená. Musíme vedieť ako s tým žiť a tiež s rôznymi názormi. Jediné, čo sme od fanúšikov cítili, boli sympatie. Je škoda, že dnes sme nemohli mať fanúšikov na tribúnach."

Final Four

"Hráči vedia, aké majú schopnosti. Cieľ bol splnený a teraz si vychutnáme finálovú fázu. Myšlienkou bolo odohrať tento zápas tak, ako by na Majstrovstvách Európy išlo o všetko."

Zranenia Ramosa a Canalesa

"Lekári za pozrú na to, aké je to závažné. Nevyzeralo to vážne, ale je mi to ľúto z pohľadu ich klubov."

zdroj: marca.com
foto: marca.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.