Carles Rexach poskytol rozhovor pre Radio Marca, v ktorom okrem iného komentoval situáciu Lea Messiho a priznal, že ako poradca Josepa Mariu Bartomeua ho odhováral od kúpy Antoine Griezmanna.

Messiho vyhlásenia

"Vďaka bohu bol Messi riešením problémov, ktoré Barcelona mala. Podľa mňa sa v súvislosti s faxom mýlil a musím to povedať, hoci do smrti budem proMessi. Nikto z toho nemal osoh."

Messiho budúcnosť

"Myslím si, že zostane v Barcelone, pokiaľ sa teda nerozhodne hrať na inej úrovni a odíde napríklad do Kataru."

Hlasovanie o nedôvere

"Nebol som zástancom hlasovania o nedôvere, povedal som to verejne. Bartomeu dal svoju stoličku k dispozícii. Voľby sa urýchlili o jeden a pol mesiaca. Trochu to skomplikovalo život ľuďom, ktorí chcú kandidovať, pretože určité veci musia robiť v zhone."

Prezidentskí kandidáti

"Mám dobré vzťahy so všetkými. Prv by som sa chcel dozvedieť, čo navrhujú. Zatiaľ neviem, kto bude kandidovať."

Návrat Neymara

"Nepodpísal by som Neymara späť, pretože druhé etapy neboli nikdy dobré."

Suarez a Griezmann

"Svojho času som Bartomeuovi poradil, aby priviedol Suareza aj napriek uhryznutiu Chielliniho. Ostatní o tom neboli tak presvedčení. Taktiež som mu poradil, aby nekupoval Griezmanna, pretože hral na určitej pozícii. Bol som zástancom toho, aby sa kúpil útočník s iným profilom."

zdroj: marca.com
foto: twitter

Diskusia

4 komentáre
2020-11-19 20:53:36
Bartomeu je hlupák, ktorý si zjavne musel vždy presadiť svoje a tak si zrejme svojho času vysníval kúpu Griezmana. A dovolím si tvrdiť, že tým uškodil nielen klubu ale aj hráčovi lebo v Atletiku sa mu darilo viac
2020-11-19 21:08:54
Po vojne je každý generál....