Enrique Cerezo bol hosťom programu El Larguero na rádiu Cadena SER, v ktorom sa vyjadril k viacerým zaujímavým témam.

Luis Suarez

"Je škoda, že sa nakazil koronavírusom. Bol vo veľmi dobrom momente. Je na dobrej ceste, strelí veľa gólov."

Leo Messi

"Je hráčom Barcelony. Nakopila sa mu celá séria problémov, ktoré by sa za normálnych okolností nemuseli stať. Barcelona mu neumožní odísť. Jeho miesto je v Barcelone. Keď sa rozbúrené vody upokoja, vráti sa veľký Messi."

Mal by Messi v Atléticu isté miesto?

"My sme spokojní so súčasným kádrom. Luis Suarez má ohromnú nádej a veľkú túžbu hrať. Messi nemá v Atléticu miesto, pretože ani nie je našim hráčom."

Griezmann

"Už som mu to povedal - nech už pôjdeš kamkoľvek, snáď sa k tebe budú správať a milovať ťa rovnako ako tu. Griezmann sa ocitol v ťažkej situácii. Keď sa nedarí mužstvu, všetko je zlé. A Griezmann je jeden z troch najlepších hráčov v Európe."

Návrat do Atlética?

"Život je plný návratov. Sú takí, ktorí odišli a vrátili sa. Teraz je isté len to, že Suarez nebude hrať proti Barcelone."

Platy

"Je to problém všetkých klubov, pretože v rozpočte naplánovali peniaze, ktoré sa im teraz nepodarí získať. Zažijeme veľa mesiacov bez príjmov zo štadióna, múzea či obchodov... Tieto príjmy neexistujú. Pokiaľ sú údaje také, že niečo je potrebné obmedziť, tak prídu obmedzenia."

Superliga

"Doteraz nám o Superlige nikto nič nepovedal. Lige Majstrov sa darí veľmi dobre, možno si niektoré kluby myslia, že vytvorenie ligy s účasťou klubov z najlepších krajín bude ešte lepšie. Ak sa jedného dňa objaví taká koncepcia, bude potrebné sa na ňu pozrieť."

VAR

"Nepáči sa mi to. Vytratila sa úcta k rozhodcovi. Ak už predtým boli problémy, keď sa zápas sledoval v televízii, teraz je systém rovnaký, no mierne technicky vylepšený."

zdroj: as.com
foto: facebook

Diskusia

9 komentáre
2020-11-19 21:17:44
A nechceli by ho naspäť, ked je taký dobrý?
2020-11-19 21:25:51
na to se dá říct jen.............přestaňte FETOVAT
ale jako vtip dobrý, pobavil si mě