Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Bude to zápas s deviatimi gólmi" - Mundo Deportivo sa pred zajtrajším zápasom skontaktoval s Trincãom a Futrem. Prvý z nich predpovedá výhru Barcelony 5:4 a druhý vsádza na víťazstvom svojho bývalého tímu rovnakým pomerom. Nadal vyradil šampióna. V troch setoch porazil Tsitsipasa a v semifinále ATP Masters si zahrá proti Medvedevovi. Ramos je zranený a vynechá minimálne 3 zápasy. Guardiola predĺžil zmluvu s Manchestrom City do roku 2023.

"Messi 800" - Leo odohrá zápas číslo 800 v drese Blaugranas. V priebehu 17 rokov strelil 677 gólov. Atlético patrí medzi jeho obľúbené obete - proti Los Colchoneros odohral 41 zápasov a strelil 32 gólov. Messi je nahnevaný z dôvodu útoku Daňového úradu. Guardiola predĺžil zmluvu so City do roku 2023. Oblak VS Ter Stegen: veľký súboj brankárov. Ramos si nezahrá na San Siro z dôvodu zranenia. Nadal vyhral a postúpil do semifinále Masters.

"Čas a miesto" - bez nepriateľstva plných tribún na Wanda Metropolitano môže Griezmann zohrať kľúčovú úlohu, ktorú Barcelona potrebuje. Riadiaca komisia predstaví katalánskej vláde návrh 11-15 volebných miestností. Guardiola predĺžil zmluvu so City do 2023 a už nebude esom v rukáve v prezidentských voľbách v Barcelone. Espanyol pristúpi s rešpektom k zápasu s Gironou, ktorá má 9 absencií a o 12 bodov menej. Albert Arenas je pripravený na posledný útok v MotoGP 3. 500. zápas v basketbalovej sekcii Barcelony. Jej súperom je Červená Zvezda a Katalánci mali viac času na oddych. Bolmaro zostane ďalší rok v Barcelone a Ricky odchádza do Minnesoty. Joventut nedokázal zmazať stratu v palubovke Partizanu. Brankár Koller požiadal Barcelony o vysoké víťazstvo nad Kielom.

"Zranený v Reale" - bolo potvrdené zranenie v prípade Ramosa, ktorý si od futbalu oddýchne na 10-15 dní a vynechá zápas proti Villarrealu a Interu. Kapitán utrpel zranenie hamstringu na pravej nohe. Varane má problémy s pravým ramenom a viac sa ukáže na dnešnom tréningu. Militao a Hazard sa pripoja k mužstvu s negatívnymi testami. Súboj Joãa Felixa a Griezmanna na Metropolitano. Cholo vyskúša Correu na Suarezovej pozícii. Ricky opäť mení klub. V priebehu 72 hodín mal tri mužstvá a teraz sa vracia do Minnesoty, kde začínal kariéru v NBA. Nadal v semifinále: porazil Tsitsipasa a teraz čelí Medvedevovi. Pep predĺžil zmluvu so City do roku 2023: "Stále tu mám veľa čo robiť."

AS píše o ďalších krokoch City s cieľom podpísať Messiho. Guardiola predĺžil zmluvu a hnev Argentínca spolu s finančnou krízou Barcelony urýchľujú operáciu, ktorú v Anglicku označujú za bezprostrednú. Ramos si nezahrá minimálne 10 dní. Príde o zápasy s Villarrealom a Interom. Militao a Hazard sa vracajú k tréningu. Campazzo prestupuje do Denveru. Dnes alebo zajtra sa Ricky Rubio rozlúči a vráti sa do Timberwolves. Nadal porazil Tsitsipasa a postúpil do semifinále Masters. Teraz zahrá s Medvedevom. Osasuna VS Huesca: priamy súboj o udržanie sa.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.