Rivaldo poskytol ďalší rozhovor pre médiá, v ktorom tentokrát vyhlásil, že pôjde o poslednú sezónu Lea Messiho v Barcelone a že teraz nie je ten správny moment na to, aby sa Neymar vrátil na Camp Nou. Brazílčan komentoval aj sobotňajší zápas Barcelony s Atléticom.

Leo Messi

"Neviem si predstaviť, ako by nové vedenie mohlo presvedčiť Lea Messiho, aby urobil krok vzad v otázke rozhodnutia odísť. Barcelona nemá veľké zdroje a prostriedky na to, aby udržala Lea. Messi bude mať lepšie a zmysluplnejšie ponuky z iných klubov. Ak k tomu pridáme fakt, že Barcelona bude musieť znižovať mzdy a Leo chcel odísť už v uplynulej sezóne, musíme uznať, že situácia je komplikovaná."

"Viem si predstaviť, že Messi môže zmeniť svoj názor len vtedy, ak Barcelona v tejto sezóne vyhrá Ligu Majstrov alebo La Ligu alebo ak sa Koemanovi podarí vytvoriť mužstvo, ktoré bude hrať dobrý futbal. Ale zdôrazňujem, že sa obávam, že to bude posledná Messiho sezóna v Barcelone. A to je samozrejme veľmi smutné."

Neymar

"Myslím si, že Neymar sa možno niekedy vráti do Barcelony, na rozdiel od toho, čo sa hovorí. Podľa môjho názoru však teraz nie je ten správny čas na návrat. Nemyslím, že by nový prezident Barcelony, bez ohľadu na to, kto sa ním stane, rozhodol o potenciálne tak kontroverznom rozhodnutí, akým je opätovná kúpa Neymara. Okrem toho, a buďme úprimní, finančná situácia v klube komplikuje takýto prestup. Zároveň je už vidieť, že Neymar je teraz šťastný v Paríži a dokonca zvažuje predĺženie zmluvy. Preto si myslím, že minimálne v najbližšom čase nebude existovať možnosť opätovného príchodu Neymara do Barcelony. Možno takáto príležitosť príde neskôr."

Transfery

"Barcelona určite potrebuje minimálne útočníka. Klub bude musieť tvrdo pracovať na trhu, aby našiel nejakého ofenzívneho hráča, ktorý bude lacný, ale zabezpečí kvalitu a bude pripravený znížiť si mzdu, aby mohol hrať v Barcelone."

Zápas s Atléticom

"Myslím si, že Koeman by mal v sobotu vsadiť na Coutinha. Určite si vyberie tohto hráča, ktorý na tréningoch podával lepšie výkony a Pedri je okrem toho veľmi mladý. Myslím si však, že Coutinho by bol oveľa nebezpečnejší, ak by bol v 100% fyzickej forme a to vzhľadom na jeho skúsenosti a rešpekt, ktorý voči nemu majú jeho súperi."

"Tento zápas bude pre Barcelonu mimoriadne náročný. Atlético je v lige priamym súperom a aj keď nebude hrať Suarez, nemyslím si, že by Barcelona vyhrala v Madride s ľahkosťou. Keď si spomenieme na spôsob, akým sa s ním Barcelona rozlúčila, Suarez by mal veľkú túžbu hrať a ukázať ľuďom z vedenia, že sa mýlili. Jeho absencia praje Barcelone, ale aj tak pôjde o veľmi ťažký test pre mužstvo Koemana."

zdroj: as.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-20 13:43:04
Messi ma penazi na 10 zivotov aj viac....som zvedavy, ci bude chciet zasiahnut do pohody svojej rodiny, ktora je pre neho prvorada.....
2020-11-20 17:58:39
Rivaldo je na hlavu? Ney príde do Barci niekedy, keď bude mat 40 rokov?
Veď už teraz, to nie ten, keď utiekol.
A zrazu je šťastný v PSG ??. Hrabe obidvom, Rivaldovi aj Neyovi .