Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Koeman útočí" - Ronald Koeman vybuchol pred dnešným zápasom Barcelony na otázky tlače o Messim: "Lea je potrebné viac rešpektovať." Barcelona dnes chce zvíťaziť, aby sa nevzdialila od postu lídra, nad Atléticom, ktoré doma rok neprehralo. Guardiola: "Snáď Messi zostane v Barcelone." Pep hovorí, že "ako fanúšik by chcel, aby Leo ukončil kariéru na Camp Nou." Kľúčový zápas pre Real; Jović s koronavírusom. Nadal si zahrá s Medvedevom o postup do finále Masters. Dobrá séria basketbalového tímu Barcelony pokračuje.

"Supertest" - Barcelona Ronalda Koemana chce zvíťaziť na Wanda, aby dokázala, že má šancu na boj o titul. Z dôvodu zranení Busquetsa a Fatiho dôjde k zmenám a Atlético bez Suareza zahrá defenzívnejšie. Guardiola: "Chcem, aby Messi ukončil kariéru v Barcelone." Tréner povedal, že to chce ako fanúšik Barcelony, ale priznal, že "nevie, na čo myslí Leo." Real Madrid hrá s Villarrealom bez polovice kádra. Basketbalisti Barcelony vyhrali a posilnili si pozíciu lídra. Rafa Nadal hrá s Medvedevom o finále.

"Teplomer" - zápas proti Barcelone nerozhodne len o titule, ale otestuje Barcelonu v zápase s mužstvom, ktoré hrá výborne a ako jediné zostáva neporazené. Coutinho sa vrátil do nominácie, ale Luis Suarez nenastúpi proti bývalému klubu z dôvodu koronavírusu. 22. úžasných minút zo strany basketbalistov doviedlo mužstvo k víťazstve v 500. zápase. Girona hrdinsky vyhrala nad Espanyolom. Granellers a Zeballos v semifinále Masters proti Koolhofovi a Mektičovi. Lidón Munoz prekonala svoj rekord Španielska v plávaní na 100m polohové preteky.

"Isco môže odísť v januári" - hráč to oznámil klubu a Zidanovi, ktorý nie je proti tomuto rozhodnutiu. Riešením môže byť aj hosťovanie. Skvelý progres Joãa Felixa VS Barça Lea Messiho. Campazzo sa lúči s európskym basketbalom a Real za neho nemá náhradu. Nadal bojuje o finále Masters s Medvedevom. Štyria najlepší tenisti v rankingu hrajú v semifinále.

"Superliga" - Real hrá s Villarrealom bez Ramosa, Militaa, Casemira, Benzemu a Jovića. Alcácer, najlepší strelec druhého tímu v tabuľke, taktiež nemôže hrať. Atlético zaútočí na Barcelonu, ktorú Simeone nikdy neporazil. Koeman žiada o rešpekt voči Messimu a kritizuje kalendár La Ligy. Isco žiada o možnosť odchodu v januári. Hráč nie je spokojný so svojou situáciou a oznámil to klubu, ktorý za neho chce 60-70 miliónov eur. Ďalšia ropná hádka Mourinha s Pepom. Portugalčan obvinil súpera z vytváranie tlaku na Anglicko, aby uvoľnilo Sterlinga z pôsobenia v reprezentácii. Guardiola odpovedá: "Mourinho nie je lekár." Predposledný Nadalov krok: tenista bojuje o finále s Medvedevom, ktorého na tvrdom povrchu zatiaľ vždy porazil.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
Marian Premium
2020-11-21 09:58:01
Espanyol - Girona 1:2
Hostia udreli v závere , 83. a 88.min