Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Zlomení" - Barcelona padla v zápase proti dobre rozohranému Atléticu po góle Carrasca, o ktorý sa postarala chyba defenzívy. Zverenci Ronalda Koemana strácajú na mužstvo Diega Simeoneho už 9 bodov. Tottenham vyhral 2:0 nad Manchestrom City a stal sa lídrom Premier League. Ďalšie zakopnutie Realu Madrid, keď na pôde Villarrealu remizoval 1:1. Albert Arenas je blízko víťazstva majstrovského titulu v Moto3.

"Aká smola!" - Barcelona prehrala na Wanda Metropolitano zápas, ktorý spochybňuje Koemanov projekt pre nedostatok výsledkov. Ter Stegen sa dopustil hrubej chyby a Gerard Piqué so Sergim Robertom sa zranili. Real Madrid remizoval s Villarrealom 1:1 po ďalšom pokutovom kope, ktorý zapríčinil Courtois. Tottenham pod vedením Mourinha vyhral 2:0 nad Manchestrom City a stal sa lídrom Premier League. Nadal si nezahrá vo finále Masters. Albert Arenas je 96 kilometrov od osláv.

"Dotknutí" - Barcelona po chybe Ter Stegena utrpela prehru na Wanda Metropolitano. Hráči Ronalda Koemana nedokázali odpovedať a tri body zostali v Atléticu. Gerard Piqué a Sergi Roberto sa zranili. Olot prehral s Andorrou 0:1 a pokračuje v zlej sérii. Bordils vyhral s Eivissou 29:26. Arenas je blízko zisku majstrovského titulu v Moto3. Girona otočila zápas s Espanyolom a vyhrala 2:1. Basketbalisti Girony zas vyhrali 83:60 nad Granadou.

"Atlético si ide po ligu" - Zverenci Diega Simeoneho vyhrali 1:0 nad Barcelonou a predstavili svoju kandidatúru na víťazstvo v La Lige. Gól Carrasca poslal Atlético do 9-bodového vedenia pred Barcelonou. Gerard Piqué utrpel zranenie kolena. Real opäť zakopol a remizoval s Villarealom 1:1 - Mariano strelil gól už v druhej minúte, ale Gerard Moreno vyrovnal z pokutového kopu.

"Nezastaviteľní" - Atlético ohlásila kandidatúru na zisk španielskeho titulu po víťazstve nad Barcelonou vďaka gólu Carrasca, ktorý využil chybu Ter Stegena. Gerard Piqué utrpel znepokojivé zranenie kolena. Mariano sa nevzdáva - proti Villarrealu strelil gól už v 2. minúte, ale z pokutového kopu vyrovnal Gerard Moreno. Arenas má v Moto3 všetko vo svojich rukách. Campazzo odchádza z Realu Madrid do Denvers Nuggets.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

1 komentár
2020-11-22 11:22:47
❤️❤️❤️Nájdite sexi dievčatá v okolí ➡️ http://fun-18.co ✨✨✨ ALEBO CHLAPEC ➡️ http://gay4e.co ⚡️ ⚡️ ⚡️ ⚡️