Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Núdzová situácia" - zranenia v prípade Piquého a Roberta sú vážnejšie, než sa očakávalo. Stopér môže absolvovať operáciu a v tejto sezóne by si už nezahral. Sergi nebude dostupný viac ako 2 mesiace a Barcelona bude musieť zreorganizovať defenzívnu líniu a zálohu s dostupnými hráčmi a hráčmi z rezervy. Korunovácia Alberta Arenasa: 24-ročný jazdec sa stal šampiónom Moto3 po tom, čo na GP Portugalska skončil na 12. mieste. Puzzle Ronalda Koemana - zo stopérov je k dispozícii len Lenglet a stiahnutie De Jonga je nevyhnutné. Dnes cesta do Kyjeva na vrchole pandémie. Real Sociedad vyhral 6 zápasov v rade a je lídrom. Medvedev zdolal Thiema a získal svoj prvý veľký titul.

"Nútení kupovať" - Barcelona sa v januári pokúsi získať Érica Garcíu, aby posilnil mužstvo. Piqué si nezahrá 3-6 mesiacov a Roberto viac ako 2. Najhoršie prognózy v prípade ich zranení znamenajú, že Barcelona bude veľmi oslabená. Albert Arenas je majstrom sveta. Fanúšikovia by súhlasili s odchodom Griezmanna, Atlético predstavilo ponuku. Real Sociedad si ide svoje a zostáva lídrom. Medvedev porazil Thiema vo finále Masters.

"Návrat UNICEF ako hlavného sponzora nie je populistický prísľub" - rozhovor s Víctorom Fontom. Albert Arenas je novým majstrom sveta Moto3 s náskokom len 4 bodov po posledných napínavých pretekoch v Portugalsku. Výhra Barcelony a Penyi a prehra Manresy na palubovke Realu. Ak Piqué bude musieť absolvovať operáciu, bude nedostupný 6-7 mesiacov. Granollers nedokázal proti Elche urobiť nič a vypadol z európskeho pohára.

"Čakajúc na zázračný Real" - hráči popisujú zápas s Interom ako 'finále'. Zidane chce pevnú obranu a návrat gólov aj Hazarda. Dostupnosť Benzemu je stále otázna. Očakávania v prípade zdravotného stavu Casemira a Militaa, Ramos určite nebude dostupný. Líder potvrdil svoju kandidatúru - Real zahral ďalší zápas na vysokej úrovni. Piquého zranenie je horšie, než sa predpokladalo. Obranca si nezahrá 3 až 8 mesiacov. Atlético - dôvody, vďaka ktorým veriť. Arenas je majstrom sveta v Moto3 po tom, čo v posledných pretekoch skončil na 12. mieste. Lidón Munoz s 10. zlatými medailami v plávaní.

"Ani stopa" - Messi sa v zápase proti Atléticu ukázal z najhoršej strany a stratil až 23 lôpt. Jeho výkony sú doplnkom k apatickej šatni, inštitucionálnej prázdnote, chýbajúcim financiám na transfery a lazaretu v kádri. Piqué s Robertom nezahrajú niekoľko mesiacov. Arenas je majstrom sveta v Moto3 po agonických pretekoch a s náskokom len štyroch bodov. Je to 54. víťazstvo pre Španielsko. Gól Isaka zabezpečil Realu Sociedad post lídra. Benzema trénuje individuálne a urýchľuje liečbu, aby sa vrátil na zápas s Interom. Medvedev vyhral turnaj Masters, vo finále porazil Thiema.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-23 09:31:32
Dufam, ze sa nikto neurazi, ale na poste stopera si viem predstavit De Jonga, podla mna tam zahral lepsie ako v strede pola a spolu s Araujo by mohlo byt zaujimave kombo... zranenie Roberta dava sancu Destovi na zaklad... Pkanic ukazal zatial len to, ze na barcu nema, takze sanca pre Alenu a Puiga na stred pola... chalani musia hrat, netvrdim, ze budu hned vysledky, nech sa aj trapia, ale tie zranenia su sancou pre “trenerovych nechcenych” co takto skusit: alba, araujo, de jong, dest/alena, coutinho, puig/pedri (trincao), dembo, messi... messi kludne aj ako falosna 9 (sanozrejme v inej upravenej podobe)... griezman musi prec
2020-11-23 16:15:14
23 stratenych lopt....Messi potrebuje pauzu aspon 3-4 tyzdne,pre seba, pre muzstvo.
Jemu to nejde,lebo ho to nebavi,ked jevtu nasilu a vsetci sa spoliehaju na neho.Nech sa spoliehaju na seba.