Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Do osemfinále bez Messiho a De Jonga" - Koeman nepovolal Lea a Frenkieho, aby im doprial oddych v zápase, ktorý Barcelone môže zabezpečiť postup. Oscar Mingueza, stopér FC Barcelona B, zahrá s Lengletom od prvej minúty. Umtiti potrebuje ešte 2 týždne. Griezmann ukončil polemiku: "S Leom nemám žiadny problém, vie, že ho veľmi rešpektujem." Zverenci Lopeteguiho si chcú zabezpečiť matematický postup. Premier League vyjadrila súhlas s 4 000 fanúšikmi na tribúnach. Marc Gasol podpísal dvojročný kontrakt s Lakers.

"Oheň šampiónov" - Griezmann ukončil mlčanie v programe 'Universo Valdano': "Niekedy s kritikou na mňa preháňajú. Keď sa prehráva, som ľahkým cieľom." "Mal som troch trénerov v priebehu roka a pol, takže je ťažké adaptovať sa." "Potrebujem pomoc všetkých - fanúšikov a klubu, pretože od spoluhráčov ju už mám." "Messiho nahnevalo, keď som prvýkrát neprišiel do Barcelony, pretože sa ma verejne zastal." Koeman nechal De Jonga a Messiho v Barcelone, aby si oddýchli a mužstvo si chce zabezpečiť postup do osemfinále. Víctor Font oznámil spoluprácu s Ramonom Cugatom. Lekár varuje, že Piqué môže pauzovať viac ako 6 mesiacov. Marc Gasol prestupuje do Lakers. Sevilla chce dnes zasadiť ďalší úder.

"Odzbrojení" - Barcelona je v Lige Majstrov v dobrej pozícii, takže Koeman doprial pauzu Messimu a De Jongovi, ktorí sa pripojili na zoznam absentujúcich spolu s Piquého, Busquetsom, Ansum a Robertom. Hráči z lavičky dnes zohrajú dôležitú úlohu a sú povinní zabezpečiť postup do osemfinále Ligy Majstrov. Panika v PSG: prehra s Lipskom priblíži PSG k vypadnutiu. Marc Gasol prestupuje do Lakers, aby získal svoj druhý titul v NBA tam, kde jeho brat Pau získal dva. Criville, Rossi, Marc Márquez a Mir sa stali majstrami v najnižšie aj najvyššej kategórii MotoGP.

"Messi ma plne podporuje" - uviedol Griezmann pre Universo Valdano. "Za rok a pol som zažil troch trénerov a pandémiu. Takto je ťažké sa adaptovať, potrebujem čas." "Keďže nehovorím verejne, som ľahkým cieľom, hovoria o mne dokonca aj kandidáti na prezidenta." Barcelona bez Messiho využije rotáciu. Marc Gasol odchádza na 2 roky do Lakers. Lukaku vs Hazard: súboj Belgičanov v Miláne. Cieľom Seville je vybojovať si postup v Rusku.

"Zrážka vlakov" - V zápase Interu s Realom sa proti sebe postavia dvaja silní a efektívni útočníci: Lukaku a Mariano. Belgičan strieľa gól na zápas a hráč Realu triafa každých 130 minút. Casemiro letí do Milána po negatívnom výsledku na koronavírus. Benzema stále nie je dostupný z dôvodu zranenia. Bez Messiho a proti zime - Koeman vynechal Argentínca z nominácie. Osemfinále Ligy Majstrov je v Rusku - výhra zabezpečí Sevilli takmer postup. Griezmann: "Keďže nehovorím, som ľahký terč." "Messi mi povedal, že ho bolelo, že som neprišiel do Barcelony na prvýkrát."

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

2 komentáre
2020-11-24 13:29:55
Ten Griezmann mal radšej mlčať, ako dávať také vyjadrenie. Vôbec mu neverím .
jirkam Premium
2020-11-24 13:43:24
Pan Prázdná brána by měl sam požádat o přestup a ulevit sobe,Barce i nam