Odchovanec FC Barcelona po zápase s Dynamom Kyjev neskrýval svoju spokojnosť. Okrem toho, že Barcelona vyhrala, sám odohral veľmi dobrý zápas.

Zhrnutie zápasu

"Som šťastný z dôvodu víťazstva a toho, že sme si vybojovali postup. Opäť som sa mohol cítiť ako futbalista, ale najdôležitejšie je mužstvo. Bol to ťažký zápas na náročnom teréne proti skvelému súperovi. Boli sme efektívni, odohrali sme dobrý zápas a získali sme 3 veľmi dôležité body."

Práca

"Jedinou možnosťou a cestou je práca. Na tréningoch musím vyvíjať tlak a dokázať trénerovi, že som schopný hrať. Cítim sa čoraz lepšie. Myslím si, že som odohral dobrý zápas a som spokojný s touto šancou. Dúfam, že príde veľa takých večerov ako tento. Požiadavky sú maximálne, v Barcelone sú najlepší hráči na svete a musíme pracovať, aby sme dostali šancu hrať."

Budúcnosť

"Chcem zostať tu. Ak by to záviselo odo mňa, zostal by som tu po celý život."

Návrat na víťaznú cestu

"Pre mužstvo bolo veľmi dôležité, aby sme sa chytili pozitívnej nálady a dobrej série. V Lige Majstrov sa nám darí výborne a teraz je to otázka výhry v dvoch troch zápasoch v La Lige a všetko pôjde dobre. Tvrdo pracujeme a nemyslím si, aby sme museli dlho čakať na to, aby sme to ukázali aj v La Lige. Sme Barcelona."

Debut mladých hráčov

"Určite budú veľmi šťastní, podobne ako ich rodiny. Zaslúžili si to, pretože tvrdo pracujú. Keď podávate dobré výkony v cantere, prídu šance. V La Masii je veľmi vysoká úroveň a som spokojný s týmito hráčmi."

zdroj: marca.com as.com
foto: facebook

Diskusia

4 komentáre
2020-11-25 09:05:40
..som prednedávnom spomínal, keď sa písalo o PUIGovi, že si musí ešte počkať na svoje miesto v zostave, tak som to porovnával z čias so Xavim, ktorý začal hrávať za Ačko.. nasadenie, rýchlosť, presné prihrávky /aj keď to včera nebolo 100%ne/... teraz porovnávam tieto naše ,,MLADÉ PUŠKY,, s mladými, z čias Xavi, Iniesta Busi.. aj keď je to zatiaľ len jeden zápas, tak bolo radosť sa na to pozerať ..držím palce KOEMANOVI....visca
2020-11-25 09:18:06
Včera mě Aleňa neurazil,ale ani nenadchl.Takoveho hráče bych si představil jako záskok za zraněného hráče základu.Chybělo mi z jeho strany něco rozdílového,co čekám od hráče Barcelony.Kolmice přes linie,pas na rozběhnuteho obránce za obranu,nebo proražení linie driblingem.Nic z toho sem neviděl,ale je to jeho první zápas po dlouhé době,třeba se ještě ukáže.