Prinášame vám ranný prehľad španielskych športových novín. O čom píšu Mundo Deportivo, Sport, L'Esportiu, Marca a AS? Čítajte nižšie.

"Zbohom" - Mundo Deportivo informuje, že Diego Maradona zomrel vo veku 60 rokov na zástavu srdca niekoľko dní po operácii mozgu. Bol svetovým idolom a bohom v Argentíne a celý svet oplakáva jeho stratu, od Messiho, cez Nadala až po Pelého. Denník tiež píše, že Pedri, veľký objav Barcelony, oslavuje 18. narodeniny. Efektívny Real sa priblížil osemfinále Ligy Majstrov a pochoval Inter. Atlético zakončilo zápas s Lokomotivou bez gólu, čím si skomplikovalo život.

"Boh je už v nebi" - denník Sport píše o úmrtí Diega Maradonu. Okrem toho sa venuje tomu, že Inter uľahčil život Realu Madrid a Atléticu chýbal Suaraz v boji s Lokomotivou.

"Diego Armando Maradona 1960-2020" - L'Esportiu si pripomína Argentínčana. Denník píše, že Piqué sa rozhodol pre konzervatívnu liečbu a nepodstúpi operáciu. Real Madrid vyhral na ihrisku Interu a v Lige Majstrov si vydýchol. Sabadell opäť urobil priveľa chýba a s Gijón prehral 1:3.

Marca sa na titulnej strane venuje len Diegovi Maradonovi a predstavil jeden z jeho výrokov: "Ak zomriem, chcem sa opäť narodiť a byť futbalistom. A opäť chcem byť Diegom Armandom Maradonom. Som futbalista, ktorý dal ľuďom radosť a to mi stačilo viac, než dosť."

"Boh zomrel" - AS informuje o smrti Maradonu vo veku 60 rokov na zástavu srdca. Svet vzdáva hold veľkému a jedinečnému futbalistovi. Argentína vyhlásila trojdňový smútok na pamiatku legendy na úrovni Fangia, Gardela či Evy Peron. Denník tiež informuje, že Real zlomil sériu na San Siro a Atlético sa zamotalo v zápase s Lokomotivou bez hrozby zo strany svojho súpera.

zdroj: fcbarca.com
foto: twitter

Diskusia

3 komentáre
2020-11-26 09:49:55
Videli ste zápas Inter vs. Real? co si myslite o zákroku na Vidala, z ktorého napokon bolo jeho vylúčenie?
2020-11-26 13:10:54
https://www.ruik.cz/... si o tom myslíte, fanoušci?